Újabb magyar játékos szerződhet a Liverpoolba

A győriek fiatal kapusát többször is tesztelte az angol sztárcsapat, most pedig szerződést is kötne vele. Értékesítése jelentős bevétel lehet klubjának.
Budai László 2017. november 21., kedd 16:30
A győriek fiatal kapusát többször is tesztelte az angol sztárcsapat, most pedig szerződést is kötne vele. Értékesítése jelentős bevétel lehet klubjának.
Szerző: Budai László 2017. november 21., kedd 16:30

A csakfoci.hu információi szerint az ETO FC Győr 16 esztendős kapusa, Onódi Ákos jó eséllyel a Premier League-ben szereplő Liverpoolban folytatja pályafutását. A fiatal játékost 2016 októberében és 2017 februárjában is megnézte akadémiáján az angol egyesület, a jelek szerint a futballista jó benyomást tett, hiszen most meg akarják őt szerezni.

Úgy tudjuk, a felek már tárgyalnak egymással, hamarosan pedig alá is írják a szerződést. A tehetséges labdarúgó a nyártól kerülhet a Liverpool akadémiájára. Mivel a játékost értékesíti az ETO, így a klub jelentős bevétellel gazdagodhat, főként a későbbi bónuszok teljesülése esetén.

Onódi ebben a szezonban a győriek U17-es együttesében szerepelt.

Bogdán Ádám személyében a Liverpoolnak a felnőttek között is van jelenleg egy magyar kapusa.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz