Új korszak kezdődik: fontos változást jelentett be a feljutásért harcoló NB II-es klub

A másodosztály harmadik helyén álló Kaposvár a hivatalos oldalán jelentette be, hogy új többségi tulajdonosa van a klubnak.
Nyikes Zoltán 2019. február 18., hétfő 20:32
A másodosztály harmadik helyén álló Kaposvár a hivatalos oldalán jelentette be, hogy új többségi tulajdonosa van a klubnak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 18., hétfő 20:32

Hivatalos oldalán számolt be a másodosztályban a feljutásért küzdő Kaposvári Rákóczi FC arról, hogy új többségi tulajdonosa van a klubnak.

Lezárult egy szép és eredményes korszak klubunk életében. A Kaposvári Labdarúgó Kft. 99%-os tulajdonrészét felvásárolta az Accanto Kft – kezdi közleményét a klub.

A közlemény megjegyzi, hogy Herczeg Erik és Murányi Ferenc egy pozitív mérleggel rendelkező klubot – melynek nincs tartozása a labdarúgók felé – adott át az új többségi tulajdonosnak.

A somogyiak 24 forduló után a harmadik helyen állnak a másodosztály tabelláján, három pontra lemaradva a feljutást érő helyektől.

Címkék: #NB II #Kaposvár
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz