Szlovéniában is edzőtáborozik a nyáron az NB II feljutója

Csakfoci Admin 2020. június 23., kedd 10:06
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 23., kedd 10:06

Hétfőn megkezdte a felkészülést a következő szezonra a 74 év után az NB I-be feljutó Budafok. Csizmadia Csaba vezetőedző hétfői eligazításán a játékosok között ott volt az újonnan szerződtetett Lőrinczy Attila is. A csapat ezután egy könnyed, jó hangulatú átmozgató edzésen vett részt.

- Óriási motivációval vágtunk neki a feladatoknak, a játékosok nagyon várták a felkészülés kezdetét. Mindenki elszántan készül az augusztusi NB I-es rajtra. Az első edzések a ráhangolódásról szólnak, a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen - mondta a klubhonlapnak Csizmadia Csaba.

A Budafok a jövő héten Halásztelken készül, majd július 4-én első felkészülési mérkőzését is lejátssza, az NB II-be feljutó Pécsi MFC ellen.

A dél-budaiak a nyáron két edzőtáborozáson vesznek részt, előbb július 6-tól hat napot Lipóton töltenek, majd július 15-től Szlovéniába utaznak, ahol kéthetes összetartás vár a játékosokra.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz