Fotó: eto.hu

Súlyos gondok: Legalább egy hónapra kidőlt az NB I-es klubot kiütő csapat kapitánya; a Viditől igazolt kapus idén már biztosan nem játszik

Az ETO FC Győr csapatkapitánya, Csinger Márk november végén térhet vissza, a gerincsérvvel megműtött Kovácsik Ádám azonban csak jövőre.
Budai László 2022. október 20., csütörtök 12:23
Fotó: eto.hu
Az ETO FC Győr csapatkapitánya, Csinger Márk november végén térhet vissza, a gerincsérvvel megműtött Kovácsik Ádám azonban csak jövőre.
Szerző: Budai László 2022. október 20., csütörtök 12:23

A KTE elleni mérkőzés utolsó perceiben sajnálatos sérülés történt, az ETO csapatkapitánya, a 19 éves Csinger Márk a felezővonalnál felugorva ütközött és elfejelte a labdát, de rosszul ért talajt, és némi ápolás után – a kulcscsontját fájlalva – hagyta el a játékteret.

Mihalecz István, az ETO sportigazgatója a Kisalföldnek elmondta: a tehetséges hátvéd kulcscsonttörést szenvedett és szerda délután megműtötték, a győri kórházban egy lemez beültetésével rögzítették a sérült testrészt.

A hátvédnek legalább öt-hat mérkőzést kell kihagynia, nagyjából november végén térhet vissza a pályára.

A zöld-fehérektől korábban a Kazincbarcika ellen Babati Benjámin szenvedett combsérülést, ami később kiújult. A maródiak listáját folytatva: a nyáron Fehérvárról igazolt kapus,

Kovácsik Ádám a Haladás elleni mérkőzés után dőlt ki, azóta gerincsérvvel meg is műtötték. A rehabilitációt követően várhatóan a januá­­ri téli felkészülés kezdetén már az ETO rendelkezésére áll.

Olvastad már?
Huszti hadüzenetet küldött a játékosainak: "Egy-két ember nem úgy áll hozzá a Vidihez, mint kellene" - személycserék következnek
Azokat fogja játszatni, akik a klubért küzdenek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz