Pintérék sztárokkal felálló csapatot győztek le

A Puskás Akadémia 2−0-ra verte a kínai első osztályú bajnokság legutóbbi szezonjában ötödik helyezettjét, a Beijing Guoant.
Privacsek András 2017. február 5., vasárnap 9:21
A Puskás Akadémia 2−0-ra verte a kínai első osztályú bajnokság legutóbbi szezonjában ötödik helyezettjét, a Beijing Guoant.
Szerző: Privacsek András 2017. február 5., vasárnap 9:21

A Puskás Akadémia fölénye a 21. percben érett góllá a marbellai mérkőzésen: Csilus Ádám remekül ment el a jobb szélen, centerben Lencse László elvitte a védőket, jobbhátvédünk középre adására Forró Gyula érkezett, s tizenhat méterről hatalmas erővel lőtte ki a hosszú felső sarkot (1−0) - írja  a pfla.hu. Öt perc múlva Prosser Dániel kapott remek labdát a jobb oldalon, befelé cselezett, majd mértani pontossággal lőtt Kuo hálójába (2−0).

 

A felcsútiak ezt követően sem engedtek ki, a két volt Corinthians-sztárral, az olimpiai bajnok Renato Augustóval és a klubvilágbajnok Ralffal erősödő zöldekkel szemben. Több gól nem született, a Puskás magabiztosan nyert.

Beijing Guoan – Puskás Akadémia FC 0-2 (0-2)

Gólszerzők: Forró (21.), Prosser (26.)

PAFC: Hegedüs L. – Csilus, Vanczák, Hegedűs J., Forró – Gyömbér – Prosser, Márkvárt, Sándor Gy., Szatmári – Lencse.
Csere: Tóth Balázs, Rétyi, Tar, Tóth Bence, Spandler, Szakály, Nagy Zs., Óvári, Tischler.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz