Pintér visszatérhet – új tulajdonos és sportigazgató is érkezhet az ETO-hoz

Honlapunk információi szerint nagy változások mehetnek végbe a másodosztályban szereplő ETO FC Győr vezetésében, ami szakmai vonatkozásban is fontos személycserékhez vezethet.
Csakfoci Admin 2020. június 6., szombat 14:00
Honlapunk információi szerint nagy változások mehetnek végbe a másodosztályban szereplő ETO FC Győr vezetésében, ami szakmai vonatkozásban is fontos személycserékhez vezethet.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 6., szombat 14:00

Információink szerint kicsivel több, mint két év kihagyás után

ismét visszatérhet a honi futballéletbe Pintér Attila, aki Kondás Elemért válthatja az ETO FC Győr kispadján.

Az 54 éves szakember legutóbb 2018. június 2-án, a Puskás Akadémia-Paks NB I-es mérkőzésen ült a kispadon, ezt megelőzően megfordult a Mezőkövesdnél és a magyar válogatottnál is szövetségi kapitányként, valamint korábban két ízben is irányította a Rába-partiakat, mellyel bajnok lett a 2012/13-as szezonban.

Úgy tudjuk, hogy új tulajdonosa lehet a győri futballcsapatnak, míg szakmai igazgatóként a korábbi válogatott játékost, és a Győrben is játszó Vincze Ottót nevezhetik ki.

Az ETO FC Győr 41 megszerzett ponttal a hatodik helyen fejezte be az NB II csonka idényét.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz