Pintér Attila kifakadt a hétvégi vereség után: "Azt nem gondoltam, hogy üres kapura sem tudunk betalálni"

Pintér Attila nyilatkozott a III. Kerületi TVE hétvégi bajnokija után, amit ezúttal is elveszítettek az óbudaiak, ezúttal a Szolnok otthonában.
Póczik Dávid 2022. április 25., hétfő 19:50
Pintér Attila nyilatkozott a III. Kerületi TVE hétvégi bajnokija után, amit ezúttal is elveszítettek az óbudaiak, ezúttal a Szolnok otthonában.
Szerző: Póczik Dávid 2022. április 25., hétfő 19:50

A Merkantil Bank Liga NB II 34. fordulójának vasárnapi játéknapján a Szolnok hazai pályán 1-0-ra legyőzte a III. Kerületi TVE együttesét. A vendégek szakvezetője - a korábbi magyar bajnok és válogatott szövetségi kapitány - Pintér Attila nyilatkozott a találkozó után.

Hasonló mérkőzésre számítottam, de azt nem gondoltam, hogy üres kapura sem tudunk betalálni. Négyszer sikerült jól labdát szereznünk, de nem tudtuk egy ütemben végigvinni a kontrákat, hiába gyakoroltuk. A második félidőben rendszert váltottunk, és sokat tettünk a győzelemért, ám az a baj, hogy a futballt gólra játsszák.

A hazaiak trénere, Romanek János szintén értékelte a találkozót.

- Lehet, nem látszik, de belül nagyon boldog vagyok. A mérkőzés első felében remekül játszottunk, a második félidőben viszont voltak gondjaink, de csúsztunk-másztunk a sikerért. Szerintem hatalmas dolog, hogy egy olyan csapat, amelyiket már sokan leírtak, zsinórban három meccset nyer. A játékosoknak óriási szívük van, ezt ma is megmutatták - fogalmazott a szolnokiak mestere.

Ezzel a sikerrel a Szolnok feljött a tabella 18. helyére és már csak két pont a hátránya - a már bennmaradást érő helyén álló - Csákvár mögött. A III. Kerület a sereghajtó pozíciójából várja a vasárnapi, Pécs elleni hazai összecsapást.

Olvastad már?
Nagyon kiakadt játékosaira az NB II-es edző: "Nevetséges csapat vagyunk"
Több nagy helyzetet is kihagytak a Nyíregyháza játékosai Győrben, Feczkó Tamás pedig hangot is adott elégedetlenségének.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz