Óriási nagytakarítás az NB II kiesőjelöltjénél: Heten már távoztak

Több mint féltucatnyian már távoztak Csákvárról, így biztosan nem lesznek ott a téli, törökországi edzőtáborban. Erősítések is lesznek.
Dudás Gábor 2018. január 5., péntek 13:00
Több mint féltucatnyian már távoztak Csákvárról, így biztosan nem lesznek ott a téli, törökországi edzőtáborban. Erősítések is lesznek.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 5., péntek 13:00

Január 11-én kezdi meg a felkészülést az NB II utolsó előtti, 19. helyén álló Csákvár együttese. A hónap végéig itthon készül a gárda a tavaszi folytatásra, 28-tól pedig két hétig a törökországi Sidében edzőtáboroznak. Ezen idő alatt a tervek szerint hat felkészülési meccset vívnak majd.

Ezeken a mérkőzéseken, illetve a téli felkészülésen hét eddigi csákvári futballista biztosan nem vesz már részt, a részletekről Szíjjártó István vezetőedző számolt be a hivatalos klubhonlapon.

Három játékosunktól már az őszi idény közben elváltunk. Információink szerint Nyilasi Bálint a Mosonmagyaróvárral tárgyal, Pintér Bence az NB III-as Balassagyarmatnál, Szanyó Károly keze alatt folytathatja, míg Kovács Gábor jelenleg csapatot keres magának. A felkészülést már nem velünk kezdi meg Jelena Richárd, aki kölcsönadása után visszatér Paksra, Magyari Szilárd, akit a Komárno szemelt ki magának, míg Fényes Szabolcs Budaörs felé kacsingat. Az U20-as válogatott kerettag kapustól, Horváth Dánieltől is elbúcsúztunk, de hogy ő hol folytatja, arról egyelőre nincs információm.

A tréner az esetleges érkezőkről is nyilatkozott.

- Természetesen dolgozunk rajta, hogy sikerüljön megerősíteni a keretet. Több játékost kinéztünk magunknak, jó néhányan maguk jelentkeztek be, de ilyenkor számolni kell azzal, hogy egy valamit is érő labdarúgó télen élő szerződéssel rendelkezi. Az biztos, csak olyan új fiú érkezhet Csákvárra, aki nem csupán a kerettagságért küzd, hanem azonnal a kezdőcsapatba jelölhető - tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz