szapi

Nemet mondott Pintéréknek a ZTE alapembere, komoly következménye lett az ügynek

A zalaiak kapusa nem tudott megegyezni a felcsútiakkal, ezért úgy tűnik, klubja lemarad a felcsútiak két játékosáról. Nem maradt következmények nélkül a döntés.
Budai László 2018. január 16., kedd 8:57
szapi
A zalaiak kapusa nem tudott megegyezni a felcsútiakkal, ezért úgy tűnik, klubja lemarad a felcsútiak két játékosáról. Nem maradt következmények nélkül a döntés.
Szerző: Budai László 2018. január 16., kedd 8:57

A csakfoci.hu információi szerint csereüzlet készülődött az NB I-es Puskás Akadémia és a másodosztályú Zalaegerszeg között. A felcsútiak szeretnék megszerezni a zalaiak kapusát, Szappanos Pétert, cserében pedig az őszi szezonban az NB I-ben egyetlen percnyi játéklehetőséget sem kapott Hudák Martin, Madarász Márk kettőst adnák.

Úgy tudjuk, a klubok részéről már megtörténhetne a játékoscsere, ám a ZTE kapusa nem tudott megegyezni szerződésének a részleteiről a felcsútiakkal. Ennek pedig komoly következménye lett Zalaegerszegen belül, az őszi szezonban alapembernek számító játékos – aki mind a 21 őszi bajnokin kezdő volt – kikerült a ZTE keretéből. A klubnál ugyanis minél hamarabb szerették volna a csapatnál látni a Puskás két játékosát.

Információink szerint mivel Szappanost már csak fél évig köti szerződés az NB II-es klubhoz, ezért arra is van esély, hogy a játékos nem vált most télen, hanem megvárja, hogy lejárjon a szerződése jelenlegi klubjánál. A nyári átigazolási időszakban így szabadon válogathatna az ajánlatok közül.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz