szapi

Nemet mondott Pintéréknek a ZTE alapembere, komoly következménye lett az ügynek

A zalaiak kapusa nem tudott megegyezni a felcsútiakkal, ezért úgy tűnik, klubja lemarad a felcsútiak két játékosáról. Nem maradt következmények nélkül a döntés.
Budai László 2018. január 16., kedd 8:57
szapi
A zalaiak kapusa nem tudott megegyezni a felcsútiakkal, ezért úgy tűnik, klubja lemarad a felcsútiak két játékosáról. Nem maradt következmények nélkül a döntés.
Szerző: Budai László 2018. január 16., kedd 8:57

A csakfoci.hu információi szerint csereüzlet készülődött az NB I-es Puskás Akadémia és a másodosztályú Zalaegerszeg között. A felcsútiak szeretnék megszerezni a zalaiak kapusát, Szappanos Pétert, cserében pedig az őszi szezonban az NB I-ben egyetlen percnyi játéklehetőséget sem kapott Hudák Martin, Madarász Márk kettőst adnák.

Úgy tudjuk, a klubok részéről már megtörténhetne a játékoscsere, ám a ZTE kapusa nem tudott megegyezni szerződésének a részleteiről a felcsútiakkal. Ennek pedig komoly következménye lett Zalaegerszegen belül, az őszi szezonban alapembernek számító játékos – aki mind a 21 őszi bajnokin kezdő volt – kikerült a ZTE keretéből. A klubnál ugyanis minél hamarabb szerették volna a csapatnál látni a Puskás két játékosát.

Információink szerint mivel Szappanost már csak fél évig köti szerződés az NB II-es klubhoz, ezért arra is van esély, hogy a játékos nem vált most télen, hanem megvárja, hogy lejárjon a szerződése jelenlegi klubjánál. A nyári átigazolási időszakban így szabadon válogathatna az ajánlatok közül.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz