NB II: Újra edzésbe állhat a Nyíregyháza játékosa

Felépült a sérüléséből az NB II-ben jelenleg 4. helyen álló Nyíregyháza hátvédje, Szokol Zsolt. A 27 éves jobboldali védő három hónap után kapott zöld jelzést az orvosoktól.
Csakfoci Admin 2018. január 4., csütörtök 19:03
Felépült a sérüléséből az NB II-ben jelenleg 4. helyen álló Nyíregyháza hátvédje, Szokol Zsolt. A 27 éves jobboldali védő három hónap után kapott zöld jelzést az orvosoktól.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 4., csütörtök 19:03

Elkezdheti az edzéseket a Nyíregyháza korábbi korosztályos válogatott védője, Szokol Zsolt. A hátvéd október 11-én, az Ibrány elleni felkészülési mérkőzésen (1-0) szenvedett bokasérülést. A játékos lábát ősszel megműtötték, és a sérült testrésze szépen gyógyul. Szokol jövő héten kedden már a társakkal együtt megkezdheti a felkészülést a tavaszi idényre.

 Már január másodikán visszatértem Nyíregyházára és gyógytornára járok Bencsik Ildikóhoz. Mellette konditeremben erősítek és futok is. Van lemaradásom, de igyekszem visszanyerni az erőmet. Az utolsó orvosi vizsgálat során még kaptam olyan injekciót, mely segíti a porc képződését, de szerencsére úgy tűnik, nincs szükség több orvosi kezelésre  mondta Szokol a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

A 27 éves futballista csak egy tétmérkőzésen játszott, azonban gólt nem rúgott és az elmúlt időszakban a sérülése miatt nem tudott segíteni klubjának.

A Nyíregyháza 22 forduló alatt 34 pontot szerzett, amivel a negyedik helyen állnak a tabellán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz