NB II: Újra edzésbe állhat a Nyíregyháza játékosa

Felépült a sérüléséből az NB II-ben jelenleg 4. helyen álló Nyíregyháza hátvédje, Szokol Zsolt. A 27 éves jobboldali védő három hónap után kapott zöld jelzést az orvosoktól.
Csakfoci Admin 2018. január 4., csütörtök 19:03
Felépült a sérüléséből az NB II-ben jelenleg 4. helyen álló Nyíregyháza hátvédje, Szokol Zsolt. A 27 éves jobboldali védő három hónap után kapott zöld jelzést az orvosoktól.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 4., csütörtök 19:03

Elkezdheti az edzéseket a Nyíregyháza korábbi korosztályos válogatott védője, Szokol Zsolt. A hátvéd október 11-én, az Ibrány elleni felkészülési mérkőzésen (1-0) szenvedett bokasérülést. A játékos lábát ősszel megműtötték, és a sérült testrésze szépen gyógyul. Szokol jövő héten kedden már a társakkal együtt megkezdheti a felkészülést a tavaszi idényre.

 Már január másodikán visszatértem Nyíregyházára és gyógytornára járok Bencsik Ildikóhoz. Mellette konditeremben erősítek és futok is. Van lemaradásom, de igyekszem visszanyerni az erőmet. Az utolsó orvosi vizsgálat során még kaptam olyan injekciót, mely segíti a porc képződését, de szerencsére úgy tűnik, nincs szükség több orvosi kezelésre  mondta Szokol a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

A 27 éves futballista csak egy tétmérkőzésen játszott, azonban gólt nem rúgott és az elmúlt időszakban a sérülése miatt nem tudott segíteni klubjának.

A Nyíregyháza 22 forduló alatt 34 pontot szerzett, amivel a negyedik helyen állnak a tabellán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz