NB II: Szerdára meg lehet Mátyus utódja

A hétfői edzést az erőnléti edző és a kapusedző tartotta Nyíregyházán.
Privacsek András 2016. október 24., hétfő 11:32
A hétfői edzést az erőnléti edző és a kapusedző tartotta Nyíregyházán.
Szerző: Privacsek András 2016. október 24., hétfő 11:32

Mátyus János Puskás Akadémia elleni mérkőzés után jelentette be távozását, a szerződésbontás részleteiről pedig hétfőn egyeztet a klub vezetőivel. A Spartacusra a héten két találkozó is vár, ezért a klub szeretné minél gyorsabban megtalálni az új szakvezetőt.

- A mai edzést Tarnóczy Zalán erőnléti edző és Szabó Attila kapusedző tartja a játékosoknak, közben pedig folyamatosan tárgyalunk az új szakvezető személyéről. Több jelölt is van, és nem kizárt, hogy már a szerdai, Kozármisleny elleni kupameccsen az új tréner irányítja majd a csapatot - mondta a nyiregyhazaspartacus.hu-nak Brekk János ügyvezető.

A csapat kedden délelőtt Örökösföldön tréningezik, majd utána útra kel, mivel szerdán 13.30-tól lép pályára a Pécs melletti településen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz