Fotó: facebook.com/tve1887.hu

NB II: Pintérre kemény debütálás vár a III. Kerület kispadján - a párosítások

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójára kerül sor.
Privacsek András 2022. április 17., vasárnap 12:10
Fotó: facebook.com/tve1887.hu
A Merkantil Bank Liga 33. fordulójára kerül sor.
Szerző: Privacsek András 2022. április 17., vasárnap 12:10

Mint ismert, szerdán Kemenes Szabolcs helyére Pintér Attilát nevezték ki az NB II-es III. Kerületi TVE kispadjára. A korábbi szövetségi kapitány az első meccsén a negyedik helyezett Kecskeméttel csap össze.

- Nem lebecsülve egyetlen ellenfelet sem, de nekünk kell megtalálnunk azt, hogy miben vagyunk a legjobbak, hogyan tudjuk a legjobb teljesítményt leadni. Természetesen annyit kell foglalkozni a Kecskemét elleni mérkőzéssel, amennyi szükségünk van rá, de csak annyit. Ebben a rövid időben azon volt a hangsúly, hogy amiben jól tudunk működni, azt rá tudjuk erőltetni a Kecskemétre, de sorolhatnám a hátralévő ellenfelinket is akár - mondta Pintér a mérkőzést megelőzően.

- Az edzőváltás miatt nem lett könnyebb a helyzetünk. Biztos vagyok benne, hogy az új edző új elképzelésekkel érkezett, és más típusú játékban is gondolkodik. A III. Kerületnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy bennmaradjon a másodosztályban, csak a játékosállományt nézve olyan labdarúgókat találunk, akik több száz élvonalbeli mérkőzést játszottak le pályafutásuk során, a rutin mindenképpen mellettük szól. Minden mérkőzés nehéz az NB II-ben, főleg idegenben, de ez most különösen igaz. Mindkét klubnak megvannak a maga céljai, mi is szeretnénk megfelelni a sajátjainknak, így a sikeres szereplés reményében utazunk a fővárosba - nyilatkozta Szabó István, a KTE vezetőedzője a kecskemetite.hu-nak.

Olvastad már?
Interjú a távozó Kemenessel: "Gyorsan kiderült, ez arra elég, hogy megégessük magunkat" - felkerült a magyar edzők térképére
Kemenes Szabolcs honlapunknak elmondta, miért kellett távoznia az NB II-es III. Kerületi TVE kispadjáról.  A szakember szerint naivak voltak a keret kialakításánál, átgondoltabban kellett volna igazolniuk. Kemenes úgy látja, volt olyan „nagynevű” szerzeményük, aki túl sok lehetőséget kapott a stábtól, de beszél a saját hibájáról is. Meggyőződése, hogy a Kerületnek így is NB II-es kerete van és reméli, Pintér Attila benntartja a csapatot. Kemenes szerint a klubnál elvégzett hároméves munkával felkerült a magyar edzők térképére. Interjú.
Elolvasom

NB II, 33. forduló:

vasárnap, 17:00

Nyíregyháza - PMFC
Békéscsaba - Szolnok
III. Kerületi TVE - Kecskemét
Szeged - Siófok
Dorog - Vasas
Tiszakécske - Csákvár
Szentlőrinc - Ajka
Budaörs - Soroksár

hétfő, 20:00

Haladás - DVTK

korábban játszották:

Budafok - ETO 2-0

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz