NB II: Megvan Mészöly Géza utódja az ETO kispadján – hivatalos

Az NB II-ben szereplő ETO FC Győr hivatalos oldalán jelentette be, hogy Mészöly Géza távozása után Király József lett a Rába-partiak vezetőedzője.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 11., kedd 15:50
Az NB II-ben szereplő ETO FC Győr hivatalos oldalán jelentette be, hogy Mészöly Géza távozása után Király József lett a Rába-partiak vezetőedzője.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 11., kedd 15:50

Elsőként még a csakfoci.hu írta meg, két és fél hónap után menesztik az ETO FC Győr addigi vezetőedzőjét, Mészöly Gézát. Nem sokkal később az ETO maga is bejelentette Mészöly távozását.

"A tegnapi sikertelen mérkőzés után közös megegyezéssel szerződést bontott Mészöly Géza és az ETO vezetősége. Mészöly Gézának köszönjük az ETO-ért végzett munkáját és további sok sikert kívánunk!" - olvasható volt a klubhonlapon.

Kedden hivatalosan is kinevezték a klub korábbi pályaedzőjét, Király Józsefet az ETO FC Győr vezetőedzőjének. A vasárnapi, Budafok elleni mérkőzésen már kinevezett ő fogja irányítani a csapatot.

Király játékosként maga is NB I-es labdarúgó volt, megfordult többek között a Videoton, a Vasas, a Siófok és a III. kerület csapataiban.

Vezetőedzőként az ETO előtt a Mosonmagyaróvár csapatát irányította, akikkel feljutott az NB III-ból az NB II-be. Az ETO-ban először Bekő Balázs, majd Szentes Lázár, végül Mészöly Géza mellett látta el a pályaedzői teendőket, a mai naptól pedig a csapat vezetőedzőjeként folytatja a munkát.

Király József munkáját Boros Lukács kapusedző, Szabó Ottó és Stark Péter pályaedzők, illetve Borbély Erik erőnléti edző segítik.

Olvastad már?
Dr. Csernus megjósolta Mészöly vesztét: "Nem vagyok Isten, de az ETO-nál a játékosok túlértékelték magukat" - interjú
Dr. Csernus Imre tizenhárom év után ismét az ETO FC Győr szakmai munkáját segíti. Úgy tudni, amikor munkába állt az ismert pszichiáter a Rába-partiaknál, előre megmondta, hogy a következő három meccsen nem fog nyerni a csapat, ami be is következett. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz