NB II: Megvan Klausz László utódja az ETO élén - hivatalos

Tímár Krisztián, a magyar U19-es labdarúgó válogatott szövetségi edzője lett a győri ETO FC vezetőedzője.
Póczik Dávid 2022. június 30., csütörtök 18:49
Tímár Krisztián, a magyar U19-es labdarúgó válogatott szövetségi edzője lett a győri ETO FC vezetőedzője.
Szerző: Póczik Dávid 2022. június 30., csütörtök 18:49

A 42 éves Tímár Krisztián lett az NB II-ben szereplő győri ETO FC vezetőedzője - jelentette be hivatalos honlapján a zöld-fehér klub. A szakvezető korábban a magyar U19-es válogatottat irányította, most pedig két éves szerződést kötött a kisalföldi klubbal.

- Először is szeretném megköszönni a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, hogy elvállalhattam ezt a felkérést. Nagyon szerettem ott dolgozni, de az ETO részéről egy olyan megtisztelő megkeresést kaptam, amire nem tudtam nemet mondani. Az utam ezúttal a felnőtt foci felé vezet, már szerettem volna kipróbálni magam ezen a területen is. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ekkora csapatnak, mint az ETO, a vezetőedzője lehetek. Óriási ambícióval és tettvággyal érkezem, fiatal, nagyon motivált edzőnek tartom magam, és szeretném megmutatni, hogy mekkora érték van ebben a csapatban. Bízom benne, hogy jól fogunk tudni együttműködni - nyilatkozta Tímár.

Tímár korábban a Videoton második csapatát is irányította vezetőedzőként, míg játékosként megfordult a Ferencvárosban, az MTK-ban és Angliában is.

- Mindenképp egy ambiciózus, sikeréhes, fiatal edzőt akartunk szerződtetni, aki meg tud felelni az ETO-val szemben támasztott elvárásoknak, és a csapattal együtt tud fejlődni. Krisztián ezeknek a kitételeknek megfelel, ezért is eset rá a választásunk. Az elmúlt napokban az edzőkérdés miatt kissé leállt az új játékosok szerződtetése, ez most az új vezetőedzővel karöltve fel fog gyorsulni - fogalmazott a győriek sportigazgatója, Mihalecz István.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az ETO azután mentette fel a munkavégzés alól Klausz László vezetőedzőt, miután a fia, Milán a ZTE-hez igazolt.

Olvastad már?
Fia átigazolása miatt függesztette fel az ETO az edzőjét - sajtóhír
Klausz Milán átigazolása verhette ki a biztosítékot az ETO vezetőségénél a Kisalföld információi szerint.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz