Fotó: haladas.hu

NB II: Máris megvan a szezon ötödik edzőváltása - hivatalos

A Szombathelyi Haladás vezetése a mai nappal elfogadta Németh Szabolcs vezetőedző lemondását. A soron következő két mérkőzésen a Mészöly Géza szakmai vezető irányít.
Nyikes Zoltán 2022. szeptember 5., hétfő 19:53
Fotó: haladas.hu
A Szombathelyi Haladás vezetése a mai nappal elfogadta Németh Szabolcs vezetőedző lemondását. A soron következő két mérkőzésen a Mészöly Géza szakmai vezető irányít.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. szeptember 5., hétfő 19:53

A Nyíregyháza, a Budafok, a Diósgyőr és a Kozármisleny után hétfő este bejelentették az ötödik edzőváltást is az NB II-ben:

távozik Németh Szabolcs a Szombathelyi Haladás vezetőedzői posztjáról.

A szombathelyi szakember ma benyújtotta lemondását, amelyet a klub vezetősége elfogadott. Németh Szabolcs döntését azzal indokolta, hogy jelenleg nem tud többet hozzátenni a csapat építéshez és a kitűzött célok érdekében áll fel a kispadról.

– Alapos szakmai ismereteimet és a tudásom legjavát beletettem a munkába, ezért tiszta lelkiismerettel adhatom át a helyemet. Szombathelyiként mindig a csapat érdekeit tartottam szem előtt – tette hozzá Németh Szabolcs az indoklásához.

Németh Szabolcs 2021. júniusában vette át a Szombathelyi Haladásnál a vezetőedzői megbízatást. A szombathelyi kötődésű volt játékos, korábban edzőként és utánpótlásedzőként is dolgozó szakember akkor a tabella 11.helyéről vezette a középmezőnybe a csapatot. A tavalyi szezonban a 6.helyen zárta a szezont a Szombathelyi Haladás.

A vasi klub a hivatalos közleményben azt is kiemelte, hogy a soron következő két mérkőzésen Mészöly Géza szakmai vezető irányítja a csapatot, a vezetőedző személyéről később születik döntés.

Olvastad már?
NB I: Csercseszov újra Dzsudzsák edzője lett, 3 csapat is 3 játékost ad a forduló válogatottjába
Az NB I 7. fordulóját követően összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint. Ugyan csak a mi válogatottunkban, de Sztanyiszlav Csercseszov újra együtt dolgozhat Dzsudzsák Balázzsal, akivel még 2014. április és 2015. július között a Dinamo Moszkvánál küzdöttek egy célért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz