NB II: Kuntics bízik a lehetetlenben

Zoran Kunnticsnak 8 pontos hátrányt kellene ledolgoznia a SZEOL csapatával ahhoz, hogy kiharcolják az NB II-es bennmaradást.
Privacsek András 2017. február 19., vasárnap 9:37
Zoran Kunnticsnak 8 pontos hátrányt kellene ledolgoznia a SZEOL csapatával ahhoz, hogy kiharcolják az NB II-es bennmaradást.
Szerző: Privacsek András 2017. február 19., vasárnap 9:37

- Voltam már hasonló helyzetben Bosznia-Hercegovinában - kezdte Kuntics a delmagyar.hu-nak. - Szintén utolsó volt az a csapat, amelyhez télen mentem, de kiváló tavaszt produkáltunk, és simán bent maradtunk. Nem ekkora hátrányból indultunk, hiszen most nyolc pont a lemaradásunk a még bent maradást érő helytől, akkor csak négy volt, ám utolértük a vetélytársakat. Ezt kisebbfajta csodaként éltem meg.

 

A vezetőedző beszélt arról is, hogy nem a legideálisabb a helyzet a csapatnál.

- Mi hátrányban voltunk, mert nem tudtunk rutinos, első osztályú játékosokat igazolni, de ezt elfogadtam, és utólag nem is akarok panaszkodni. Az a kérés, hogy tisztességgel játsszuk le a tavaszi szezont. Több pontot gyűjtünk majd, mint az ősszel, ebben biztos vagyok, de hogy mire lesz elég, az függ a riválisoktól is. Erősödtünk a négy érkezővel, és becsületesen is dolgoztak a fiúk. Otthontalanok vagyunk, ez igaz. Viszont ha a játékosok nem panaszkodnak, akkor én miért tenném? Egyetlen rossz szót sem hallottam arról, hogy egyszer miért Mórahalmon, egyszer meg Kiskundorozsmán edzünk. Nem a legideálisabb a helyzet, de dolgoztam már pár klubnál, és a SZEOL SC játékosai a ritka kivételek közé tartoznak, hiszen abszolút csapatszinten gondolkodnak. És így is kell működnünk, kizárólag így érhetjük el a sikereket, hiszen nincsenek sztárjaink.

A SZEOL ma a közvetlen rivális Cegléd otthonában kezdheti meg a felzárkózást.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz