NB II: Közösen szurkolnak két nagy klub drukkerei - így tiltakoznak

A Nyíregyháza és a Győri ETO vasárnap mérkőzik megy egymással, a szurkolók egy szokatlan lépéssel tiltakoznak egy fegyelmi döntés ellen.
Mokány Lajos 2017. szeptember 30., szombat 9:25
A Nyíregyháza és a Győri ETO vasárnap mérkőzik megy egymással, a szurkolók egy szokatlan lépéssel tiltakoznak egy fegyelmi döntés ellen.
Szerző: Mokány Lajos 2017. szeptember 30., szombat 9:25

Vasárnap este kerül sor a Nyíregyháza-Győri ETO rangadóra a másodosztályban, a párharcot pár éve akár még az NB I-ben is játszhatták volna. A két hazai nagyváros meccsén egy akcióval üzennek a drukkerek. A Győrt elkísérő drukkerek a Szpari szektorban együtt szurkolnak majd a hazaiakkal.

Az MLSZ FEB MTK – Nyíregyháza mérkőzés kapcsán hozott döntésére reagálva, a hétvégi ellenfél szurkolóival kötött megállapodás értelmében, az október 1-jén 17 órakor kezdődő Nyíregyháza Spartacus – ETO FC Győr mérkőzésen a nyíregyházi és a győri ultrák együtt, egy szektorban szurkolnak majd. A meccset egyébként a TV is adja.

A Nyíregyházát 100 ezer forintra büntették korábban szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet, az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása), de a klub tiltakozott ez ellen, később fellebbezett is, de az FB ezt elutasította.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz