Fotó: gyirmotfc.hu

NB II: Kiütéssel kezdett az előző NB I-es szezon kiesője

Pethő Bence 30 perc alatt rúgott két gólt és egy adott egy asszisztot, ezzel el is döntötte a Szentlőrinc elleni másodosztályú bajnokit.
Budai László 2022. július 30., szombat 19:24
Fotó: gyirmotfc.hu
Pethő Bence 30 perc alatt rúgott két gólt és egy adott egy asszisztot, ezzel el is döntötte a Szentlőrinc elleni másodosztályú bajnokit.
Szerző: Budai László 2022. július 30., szombat 19:24

Fél óra alatt három gólt rúgott az előző szezonban az NB I-től búcsúzott Gyirmót a Szentlőrinc elleni, 1. fordulóbeli NB II-es mérkőzésen.

A 7. percben Szegi jobb oldali beadására Pethő érkezett a kapu elé és 5 méterről a kapu közepébe fejelt (1-0). A 23. percben Pethő bal oldalról tört befelé az alapvonalon, majd Kovács M. elé készített, aki átvétel nélkül védhetetlenül a kapu jobb oldalába rúgta a labdát (2-0). Pár percre rá pedig Csörgő bedobást követően a 16-oson belülről, jobb oldalról rúgta középre a labdát, amire Pethő reagált ragyogóan és lőtt a bal alsóba (3-0).

A második félidőben tovább nőtt a Gyirmót előnye: Nagy P. ívelte a kapu elé a szögletet, amire Csörgő érkezett és a 11-es pontról a kapu közepébe fejelt (4-0).

Csertői Aurél együttese így végül magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott.

NB II, 1. forduló

Gyirmót-Szentlőrinc 4-0 (Pethő 7., 30., Kovács M. 23., Csörgő 52.)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz