NB II: A Szeged elleni rangadón maradt veretlen a PMFC, Weitnerék így továbbra is az élen állnak

Gól nélküli döntetlennel ért véget az NB II 14. fordulójának zárómérkőzése, ahol a Pécs a Szegedet látta vendégül.
Póczik Dávid 2022. október 31., hétfő 21:46
Gól nélküli döntetlennel ért véget az NB II 14. fordulójának zárómérkőzése, ahol a Pécs a Szegedet látta vendégül.
Szerző: Póczik Dávid 2022. október 31., hétfő 21:46

A veretlenül listavezető Pécsi MFC a rivális Szeged-Csanád Grosics Akadémiát látta vendégül a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában.

A vendégek előtt adódott a mérkőzés első lehetősége, ekkor Gajdos távoli lövésénél védett szépen Helesfay a 13. percben. 10 perccel később aztán helyzetbe került a Pécs is, Harsányi érkezett egy szögletnél a rövid oldalon, ám fejese fölé szállt. Kicsivel ezután Kesztyűs távoli lövésénél hárított nagyot Takács J., majd a félidő lefújása előtt Kocsis lövésénél is a helyén volt a szegedi hálóőr.

A fordulást követően Kundrák percei következtek, aki először épphogy lemaradt Gajdos beadásáról, majd a tizenhatoson kívülről a bal kapufa mellé tüzelt. A 68. percben aztán Simon Á. szabadrúgása után Temesvári merészkedett előre és fejelt a kapu mellé. A találkozó végül kevés helyzetet hozva, gól nélküli döntetlennel ért véget.

Így Weitner Ádám csapata továbbra is az első helyén áll, azonban előnye már csak 2 pont az üldöző DVTK-val szemben. A Szeged a 4. helyre lépett előre.

NB II, 14. forduló

Pécsi MFC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0

PMFC: Helesfay  Mayer (Svedyuk, 63.), Rácz L., Katona L., Hadaró – Szeles – Kocsis, Nikitscher, Kesztyűs (Terbe, 78.), Harsányi I. (Gera Z., 63.) – Tóth-Gábor.

Szeged: Takács J. – Könczey, Temesvári, Szilágyi Z., Tóth B. – Farkas A. (Sipos, 93.), Simon Á. – Papp Á. (Szakály D., 83.), Gajdos, Kundrák (Szatmári L., 76.) – Haruna (Daru, 83.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz