MTK

MTK: Méltányolva a játékos érdekeit külföldre adták kölcsön a támadót – hivatalos

Az MTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy a következő évben az Al Ittihadnál folytatja pályafutását Myke Bouard Ramos.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 4., kedd 16:59
Az MTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy a következő évben az Al Ittihadnál folytatja pályafutását Myke Bouard Ramos.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 4., kedd 16:59

Az MTK 25 éves támadójáért az átigazolási időszak végén rendkívül kedvező ajánlatot kapott az Al Ittihad Kalbától, így a brazil játékos kérését méltányolva tárgyalásokat folytattak az egyesült arab emírségekbeli klubbal – számolt be az mtkbudapest.hu.

A tárgyalások folyamán az MTK vezetői arra törekedtek, amennyiben a klub érdekeinek is megfelelő konstrukciót érnek el, akkor nem állnak a csatár útjába, hogy anyagilag jóval kedvezőbb feltételeket biztosító csapatnál folytathassa pályafutását.

A tárgyalások sikeresek voltak a felek között, és az Al Ittihad hivatalosan is megtette ajánlatát, amit az MTK elfogadott, így Myke Bouard Ramos a következő szezonra kölcsönbe kerül az ázsiai csapathoz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz