MTK

Csúnyán lehúzták az MTK játékosát Amerikában

"Nem lát jól a pályán, technikai hiányosságai vannak, sok labdát veszít".
Budai László 2016. december 29., csütörtök 20:31
"Nem lát jól a pályán, technikai hiányosságai vannak, sok labdát veszít".
Szerző: Budai László 2016. december 29., csütörtök 20:31

Húsz mérkőzésen lépett pályára az észak-amerikai bajnokságban Khaly Thiam, akit az MTK adott kölcsön a Chicago Fire-nek. Amint azt mi is megírtuk, a játékos szerződése december 31-ig tart, így ezt követően visszatérhet a kék-fehérekhez. A 22 esztendős futballista teljesítményét a hottimeinoldtown.com elemezte, és finoman szólva sem volt elragadtatva tőle.

- Fiatal, atletikus középpályás technikai hiányosságokkal – kezdik az elemzést. - Gyakran képtelen volt, hogy a középpályán előrevigye a labdát, amelyet sokszor el is vesztett ott, ez összekapcsolódik azzal, hogy nem lát elég jól a középpályán és nem technikás. Nem tudta úgy a tempót diktálni, ahogyan arra a Fire-nek szüksége lett volna. Még mindig fiatal, ezért egy megfelelő csapatban fejlődhet. Főként egy olyan helyen, ahol a pozíciója nem követel rögtön túl sokat tőle. Nem volt elég meggyőző ahhoz, hogy hosszabb távra is megpróbálják őt megszerezni.

A honlap szerint az Amerikában 144 ezer dollárt kereső Thiam nem az a típus, aki játszik a zongorán, sokkal inkább az, aki cipeli azt. A cikk úgy véli, hogy egyértelműen ez volt a játékos első és utolsó chicagói szezonja.

A Fire jövőre sem marad magyar érdekeltség nélkül, hiszen Nikolics Nemanja Chicagóban folytatja pályafutását.

A hazai átigazolási híreket ITT találod - kattints!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz