MTK

Az MTK kapusa elmondta, miért nem kell tartani a kieséstől

Petkovic a volt Vidi-kapus helyettese a válogatottnál, de hamarosan átvenné a helyét.
Mokány Lajos 2017. április 8., szombat 11:21
Petkovic a volt Vidi-kapus helyettese a válogatottnál, de hamarosan átvenné a helyét.
Szerző: Mokány Lajos 2017. április 8., szombat 11:21

Hazájában közöltek hosszabb cikket az MTK montenegrói kapusáról. Danijel Petkovic beszélt a kék-fehérek nehéz helyzetéről is.
- Az MTK a legsikeresebb magyar klubok egyike, amely természetesen nem szeretne kiesni. Nyolc éve ez megesett a klubbal (ez egyébként öt éve történt - a szerk.), így természetesen van egyfajta félelem emiatt az MTK-nál és a szurkolóknál, de szerintem nincs mitől tartani. Két ponttal több van a mi nevünk mellett, mint amennyi a legfőbb riválisnak van, a sorsolásunk sem rossz, és visszajönnek a sérültjeink, ezek mind mellettünk szólnak.

Petkovic kapcsán megemlítik, hogy korábban a Chelsea csapatánál is járt tesztelésen, és jelenleg is képben van néhány külföldi klubnál.
- Egy kapusnál a legfontosabb a folytonosság, ha bíznak benne, akkor ez segíti a formát és a magabiztosságot. Úgy érzem, hogy most jó helyen és jó formában vagyok, így bizakodó vagyok a saját jövőmet illetően.

Petkovic egyébként a korábbi Vidis Mladen Bozovic elsőszámú helyettese a montenegrói válogatottban, a fiatal kapus eddig csak egyszer védett a felnőtteknél, de a korosztályos csapatoknál már 13 mérkőzése van.
- A válogatottság a legfontosabb dolog egy futballista életében, természetesen én is szeretnék minél többször védeni majd hazám csapatának a kapujában. A lengyelek ellen szoros meccset játszottunk (1-2), kiváló hangulatban, már alig várom a júniusi selejtezőt. Három hazai találkozónk van még a riválisok ellen, egyik sem lesz könnyű, de egy nagy álom teljesülhetne a továbbjutással.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz