Fotó: fradi.hu
MTK

Angliából csábítják, Skóciából konkrét ajánlatot tettek az MTK játékosáért - részletek

Ylber Ramadanit több szigetországi klub is szeretné megszerezni.
Budai László 2022. május 25., szerda 13:19
Fotó: fradi.hu
Ylber Ramadanit több szigetországi klub is szeretné megszerezni.
Szerző: Budai László 2022. május 25., szerda 13:19

A csakfoci.hu információi szerint Angliából és Skóciából is csábítják Ylber Ramadanit, aki az előző szezonban alapembere volt az NB I-ben szereplő együttesnek.

A második vonalban a kék-fehérek is eltekintenek a külföldi labdarúgók szerepeltetésétől, a klubnál folyamatosan oldják meg a légiósok helyzetét: keresik azt a megoldást, ami a klubnak és a játékosnak is ideális.

Úgy tudjuk, az egyik külföldi játékosért, Ylber Ramadaniért a skót első osztályú Aberdeen már konkrét ajánlatot is tett, de nemcsak a skótok szeretnék őt megszerezni a szigetországból, ugyanis egy Championship-klub is komolyan érdeklődik a középpályásért.

Ramadanit rendszeresen behívták az albán válogatottba az MTK-ból, az idén Grúzia és Spanyolország ellen is játszhatott nemzeti csapatában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz