Fotó: fradi.hu
MTK

Angliából csábítják, Skóciából konkrét ajánlatot tettek az MTK játékosáért - részletek

Ylber Ramadanit több szigetországi klub is szeretné megszerezni.
Budai László 2022. május 25., szerda 13:19
Fotó: fradi.hu
Ylber Ramadanit több szigetországi klub is szeretné megszerezni.
Szerző: Budai László 2022. május 25., szerda 13:19

A csakfoci.hu információi szerint Angliából és Skóciából is csábítják Ylber Ramadanit, aki az előző szezonban alapembere volt az NB I-ben szereplő együttesnek.

A második vonalban a kék-fehérek is eltekintenek a külföldi labdarúgók szerepeltetésétől, a klubnál folyamatosan oldják meg a légiósok helyzetét: keresik azt a megoldást, ami a klubnak és a játékosnak is ideális.

Úgy tudjuk, az egyik külföldi játékosért, Ylber Ramadaniért a skót első osztályú Aberdeen már konkrét ajánlatot is tett, de nemcsak a skótok szeretnék őt megszerezni a szigetországból, ugyanis egy Championship-klub is komolyan érdeklődik a középpályásért.

Ramadanit rendszeresen behívták az albán válogatottba az MTK-ból, az idén Grúzia és Spanyolország ellen is játszhatott nemzeti csapatában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz