MTK

A magyar válogatott csoportellenfelétől igazolt az MTK

Az MTK Budapest mindenben megállapodott Ylber Ramadanival.
Dudás Gábor 2021. június 14., hétfő 12:18
Az MTK Budapest mindenben megállapodott Ylber Ramadanival.
Szerző: Dudás Gábor 2021. június 14., hétfő 12:18

A 25 éves Ylber Ramadani 2018-ban debütált az albán válogatottban, a játékos azóta folyamatosan meghívást kap a Magyarországgal egy vb-selejtezőcsoportban szereplő nemzeti együttes keretébe.

A Németországban született középpályás Koszovóban lett profi futballista, ahol tagja volt a korosztályos válogatottaknak is, az áttörést a karrierjében az hozta meg, amikor az albán élcsapat, a Partizani szerződtette. Kiléphetett a nemzetközi porondra, pályára lépett például a Ferencváros elleni BL-selejtezőkön is, amikor nagy meglepetésre búcsúztatták a magyar bajnokot.

Ramadanit első szezonjában az év fiatal játékosának választották meg, ezt követően a dán Vejle BK kivásárolta őt élő szerződéséből. Négy éves megállapodást kötött a dán klubbal, szerződését ki is töltötte, ám most úgy döntött, az MTK Budapest ajánlatát fogadja el.

- Ramadani albán és dán klubjaiban, valamint válogatott szinten bizonyította képességeit. Fontos szerepet szánunk neki az MTK-ban is - mondta Polyák Balázs sportigazgató a hivatalos megállapodást követően.

(Fotó: mtkbudapest.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai-pótlás?
A Hoffenheimtől az osztrák Christoph Baumgartner, a Lens csapatától a belga válogatott Lois Openda érkezhet.
Vasas
Iyinbor Patrick
A Vasas bejelentette, hogy Iyinbor Patrick kölcsönszerződése lejártával visszatér a Ferencvároshoz és eldőlt az is, hogy a következő szezonban nem az angyalföldieknél folytatja karrierjét.
ZTE
Ricardo Moniz
Hivatalossá váltak az elmúlt napok sajtóhírei: a ZTE-től az előző szezon végén távozó vezetőedzőt kinevezte a horvát élvonalbeli Slaven Belupo.
Tovább az összes átigazoláshoz