Fotó: Kozármisleny Facebook

Mint a japánok: az NB II-es csapat makulátlan öltözőt hagyott maga után a hétvégi 6-4-et követően - fotó

Ezzel ráadásul egy kezdeményezést is szeretnének elindítani, így a Kozármisleny több sportegyesületet is kihívott.
Budai László 2022. november 29., kedd 8:18
Fotó: Kozármisleny Facebook
Ezzel ráadásul egy kezdeményezést is szeretnének elindítani, így a Kozármisleny több sportegyesületet is kihívott.
Szerző: Budai László 2022. november 29., kedd 8:18

Honlapunk is beszámolt arról, hogy a 2022-es katari vb-n a japán szurkolók hagyományos módon összeszedték maguk és az ellenfél szurkolói után is a szemetet, a japán válogatott tagjai pedig mindig makulátlan tisztaságú öltözőt hagytak maguk után a találkozókat követően.

A japánok példáját követve a vasárnapi, Haladástól elszenvedett 6-4-es vereséget követően az NB II-ben szereplő Kozármisleny játékosai is ott maradtak, hogy az öltözőt minél tisztábban hagyják maguk után - számolt be róla a klub Facebook-oldala.

Ezzel ráadásul szeretnének egy kezdeményezést is elindítani hazánkban, ezért kihívták a szintén másodosztályú, a hétvégén Dorogon játszó PMFC együttesét, a Ferencváros hokisait, a Telekom Veszprém és a PICK Szeged kézilabdacsapatát, valamint a Falco-Volvo kosarasait, akiktől hasonló képeket várnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz