Szerb védővel erősíthet a Mezőkövesd - már pályára is lépett

Próbajátékra érkezett a Braga korábbi játékosa Pintér Attila csapatához.
admin 2016. november 10., csütörtök 17:16
Próbajátékra érkezett a Braga korábbi játékosa Pintér Attila csapatához.
Szerző: admin 2016. november 10., csütörtök 17:16

A válogatott szünetet kihasználva a Mezőkövesd a Jászberénnyel játszott edzőmeccset szerdán, Pintér Attila az eddig kevesebb szerepet kapó játékosoknak is lehetőséget adott a felkészülési találkozón - számolt be róla a klub honlapja. Egy új arc is feltűnt a sárga-kékek összeállításában, a klubhoz próbajátékra érkező szerb középhátvéd Mihajlo Milutinovic is bemutatkozott a csapatban.

A 185 centiméter magas, 21 éves középhátvéd hazájában minőséi képzést kapott, a Crvena zvezda neveltje, legutóbb a portugál első osztályú Bragában játszott. A Jászberény elleni meccset végigjátszó Milutinovic jelenleg szabadon igazolható, szerződtetéséről később dönt a Pintér Attila vezette szakmai stáb.

Mezőkövesd - Jászberény 4-1 (Nicorec, Tóth B., Bacelic-Grgic, Pauljevic, ill. Hamar)

Mezőkövesd: Czuczi (Dombó) – Pauljevic (Orosz), Milutinovic, Devecseri, Fótyik (Baracskai), Hegedűs D. (Egerszegi), Molnár (Polényi), Tóth B. (Frőhlich), Bacelic-Grgic (Diallo), Kink (Vosahlik), Nicorec 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz