Fotó: edual.sk

NB I: Pintér korábbi Benfica-játékossal és gólerős középpályással is erősíthet

A csakfoci.hu információi szerint újabb grúz labdarúgó érkezhet Mezőkövesdre, de képben van egy Portugáliát megjárt szlovák játékos is.
Nyikes Zoltán 2021. január 6., szerda 8:15
Fotó: edual.sk
A csakfoci.hu információi szerint újabb grúz labdarúgó érkezhet Mezőkövesdre, de képben van egy Portugáliát megjárt szlovák játékos is.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 6., szerda 8:15

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője, Pintér Attila az évindító sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a téli átigazolási időszakban mindenképp szeretné megerősíteni a keretet, hogy a legtöbb posztra két azonos képességű játékosuk legyen.

Információink szerint könnyen elképzelhető, hogy Budu Zivzivadze (aki azóta már a MOL Fehérvár FC-t erősíti) és Luka Lakvekheliani után újabb grúz labdarúgó érkezik a borsodiakhoz a 28 éves középpályás, Nodar Kavtaradze személyében. A középpálya két szélén és közepén is bevethető labdarúgó jelenleg szabadon igazolható, az ezt megelőző másfél évben pedig a grúz Dinamo Tbiliszit erősítette. Kavtaradze 2019-ben és 2020-ban is bajnoki címet ünnepelhetett csapatával, a koronavírus-járvány miatt lerövidített előző bajnokságban pedig a Dinamo Tibiliszi legeredményesebb játékosa volt a 14 mérkőzésen szerzett 8 góljával.


Újabb grúz játékos jöhet Kövesdre. Fotó: fcdinamo.ge

Úgy tudjuk, szintén kiszemelt a mezőkövesdieknél a 25 éves szlovák középpályás, Martin Chrien, aki legutóbb a Benfica B csapatában játszott, de ezt megelőzően pályára lépett a portugál élvonalban is a Santa Clarában kölcsönjátékosként, valamint a Benfica első csapatában is lehetőséget kapott egy bajnoki és egy kupamérkőzésen.

A jelenleg szabadlistás középső középpályás Csehországban is légióskodott a Brno, a Ceske Budejovice és a Plzen együtteseiben, hazájában pedig a Besztercebánya és a Rózsahegy játékosa volt.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz