A válogatottba és jobb magyar csapatba vágyik Szivics újonca

Farkas Dániel Szerbiából érkezett a Tomiszlav Szivics vezette Mezőkövesdhez.
Privacsek András 2017. február 12., vasárnap 11:00
Farkas Dániel Szerbiából érkezett a Tomiszlav Szivics vezette Mezőkövesdhez.
Szerző: Privacsek András 2017. február 12., vasárnap 11:00

Farkas Dániel eddig csak Szerbiában, az ottani első osztályban szerepelt és 110 mérkőzést játszott. A 24 éves jobbhátvéd tele ambíciókkal jött Magyarországra, és nagyon várja, hogy bizonyíthasson.

- Külföldre szerettem volna igazolni és Magyarországban gondolkodtam. A menedzserem ajánlotta Mezőkövesdet, utánanéztem és így megtudtam, hogy a Mezőkövesd nagyon jó kis csapat, jó a háttér, megvan mindenük, a tabellán is szép helyen állnak, jó kis csapat ahhoz, hogy tovább tudjak fejlődni - mondta el átigazolásáról az új szerzemény. - A szerbekkel is tudok kommunikálni, ezzel semmi probléma nem volt. A posztomon elég nagy a konkurencia, Vági is jobbhátvéd és Pauljevics is bevethető, állok elébe, azon leszek, hogy bekerüljek a kezdőcsapatba. Pár mérkőzésen biztosan játszom majd, azon leszek, hogy a csapatot segítsem abban, hogy minél jobb eredmény tudjon elérni. Meglátjuk, mi lesz a feladatom, szeretek előre-hátra futni, kiderül, hogy milyen feladatot bíz rám az edző, s megpróbálok úgy teljesíteni - fejtette ki Farkas Dániel.

 

A játékos úgy gondolja, Mezőkövesd ugródeszka lehet a számára. Szerinte a magyar bajnokság semmivel nem gyengébb a szerbnél az alapján, ahogyan eddig felmérte a színvonalat, ugyanott van a két ország. Kettős állampolgár, így motiválja az is, hogy be tudjon kerülni a magyar válogatottba, száz százalékot belead, hogy bizonyítani tudjon az edzőknek, nézőknek. Később külföldön, vagy még jobb magyar csapatban is szeretne futballozni. (mezokovesdzsory.hu)

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz