Megerősítve: Menesztették a korábbi DVSC-trénert az NB II-es csapattól is - hivatalos

Az elmúlt időszak gyenge eredményei miatt az NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika közös megegyezéssel szerződést bontott Vitelki Zoltán vezetőedzővel.
Csakfoci Admin 2020. december 1., kedd 12:24
Az elmúlt időszak gyenge eredményei miatt az NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika közös megegyezéssel szerződést bontott Vitelki Zoltán vezetőedzővel.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. december 1., kedd 12:24

Hivatalossá vált, amiről a csakfoci.hu hétfő este elsőként számolt be: az NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Vitelki Zoltán vezetőedzővel.

Az 50 éves szakembert idén nyáron nevezték ki a borsodiak élére, 19 fordulót követően azonban csupán 5 győzelem, 4 döntetlen és 10 vereség a mutatója.

Legutóbb a Szeged ellen 1-0-s vereséget szenvedtek, így a Vasas elleni bajnokit megelőzően már kiesőhelyen állnak a tabellán.

A barcikaiak közleménye hozzáteszi, a csapat szereplését számos sérülés és az utóbbi hetekben betegségek is nehezítették, mindezek ellenére nemcsak eredményességben, hanem játékban is jobb teljesítmény az elvárás.

Az új edző személyéről néhány napon belül dönt a klub, addig is a Kazincbarcika edzéseit Kriston István irányítja.

Vitelkit idén már másodjára menesztették idő előtt, az előző kiírásban az akkor még élvonalbeli DVSC-től júniusban, a 27. fordulót követően kellett távoznia.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz