Megerősítve: Az NB I-ből érkezett a négyszeres bajnokcsapat legújabb igazolása

Az ETO FC Győr leigazolta az előző idényben az NB I-es Budafokban futballozó Kulcsár Kornélt, aki 2+1 évre írt alá régi-új klubjánál.
Csakfoci Admin 2021. június 11., péntek 20:43
Az ETO FC Győr leigazolta az előző idényben az NB I-es Budafokban futballozó Kulcsár Kornélt, aki 2+1 évre írt alá régi-új klubjánál.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 11., péntek 20:43

Megerősítést nyert a csakfoci.hu elsőként közölt információja, miután az NB II-ben szereplő ETO FC Győr csütörtökön hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Kulcsár Kornélt. A 29 éves középpályás az előző idényben az NB I-es Budafok egyik meghatározó játékosa volt, 2+1 évre írt alá a Rába-parti együtteshez.

Gyorsan zajlottak az események az elmúlt héten. Kedden érkezett a megkeresés, szerdán pedig jöttem is tárgyalni Hannich Péter sportigazgatóval. Körülbelül egy óra alatt megbeszéltünk mindent, szimpatikus volt az, amit felvázolt a célokkal és a csapattal kapcsolatban. Szinte nem is kellett gondolkodnom rajta, mert korábban is nagyon szerettem itt játszani, és úgy gondolom, hogy sikeresek tudunk lenni a jövőben együtt. Volt más megkeresésem is, de amint befutott a győri lehetőség, nem gondolkodtam. A pályán, jó játékkal szeretnék a csapat hasznára lenni, hogy együtt sikeresek legyünk! - mondta a papírok aláírását követően Kulcsár, aki négy év után tért vissza korábbi sikereinek helyszínére.

Olvastad már?
A Slovanból erősíthet a Honvéd - játszott már az NB I-ben a kiszemelt
A csakfoci.hu információi szerint az egyik jelölt a középpálya megerősítésére a Slovan Bratislava háromszoros szlovák bajnoka, Nono lehet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz