Mátyus: Tiszával egyértelműen az NB I a cél

Nyíregyházán nagyon örülnek Tisza Tibor érkezésének és akár már szerdán bevethetik bajnokin.
Privacsek András 2016. augusztus 23., kedd 14:36
Nyíregyházán nagyon örülnek Tisza Tibor érkezésének és akár már szerdán bevethetik bajnokin.
Szerző: Privacsek András 2016. augusztus 23., kedd 14:36

Mint ismert, Tisza Tibor Debrecenből az NB II-es Nyíregyházához igazolt. A Spartacus már hónapok óta egyeztetett a játékossal és klubjával, most mindenben megállapodtak a felek, így Tisza Tibor 2019 .június 30-ig a Szparit erősíti.

 - Három éves szerződést kötöttünk, a támadó szekciót mindenképp szerettük volna megerősíteni. Nem titok, az volt a tervünk, hogy már júliustól nálunk szerepel Tisza Tibor, most realizálódott az átigazolás, köszönet érte Révész Bálintnak, aki maximálisan támogatja a klubot. Ezzel a szerződéskötéssel olyan keretünk van, mellyel elérhető a kitűzött cél, azaz a feljutás - mondta Brekk János tulajdonos a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

 - A jó futballistákat szeretjük, és ez alapján Tisza Tibort nagyon fogjuk szeretni. Általában több hét vagy akár hónap is kell egy új játékos beépítéséhez, itt azonban erre nincs szükség, így ha a papírjai rendben lesznek, már szerdán szeretném pályára küldeni. Aki tud focizni, annak elég elmondani a feladatát, meg tudja oldani. Nagyon boldog vagyok, hogy leigazolta a klub, és így mindenki számára egyértelmű a célkitűzésünk, az NB-I - mondta Mátyus János vezetőedző. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz