Fotó: www.facebook.com/dorogifc

Máris edzőváltás az NB II egyik nagymúltú csapatánál - 2 meccsre jelölték ki az utódokat

A most futó szezonban elért három döntetlen és két vereség után lemondott a vezetőedzői posztról Herczeg Miklós és Tuifel Péter.
Nyikes Zoltán 2020. augusztus 24., hétfő 17:21
Fotó: www.facebook.com/dorogifc
A most futó szezonban elért három döntetlen és két vereség után lemondott a vezetőedzői posztról Herczeg Miklós és Tuifel Péter.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. augusztus 24., hétfő 17:21

A mai nappal lemondott a Tuifel Péter-Herczeg Miklós edzőpáros a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgó csapatánál - jelentette be hétfő délután a klub hivatalos oldala.

A két győri szakember a klub utánpótlásában tevékenykedett, amikor az elmúlt idényben "beugróként", összességében nagyon sikeresen zártak kilenc mérkőzést a másodosztályban. Ez adta az alapot ahhoz, hogy a nemrégiben elkezdődött 2020/21-es szezonban is lehetőséget kapjanak a bizonyításra, ám az eltelt öt fordulóban mutatott teljesítmény és eredményesség elmaradt a várttól. Az edzők úgy érezték, hogy jelen helyzetben azzal segítenek, ha átadják a helyüket.

A ETO FC szerdán 19 órakor a Nyíregyháza gárdáját fogadja, míg vasárnap Debrecenbe, a DEAC együtteséhez látogat. A klub vezetése úgy döntött, hogy

ezen a két találkozón Király József irányítja a győri csapatot, akinek a munkáját Igor Nicsenko és Stark Péter segíti.

Ezzel párhuzamosan megkezdődnek a tárgyalások olyan szakemberekkel, akik a jövő héttől átvehetik az ETO szakmai munkájának vezetését, s akikkel a remény szerint, jelentősen javulhat az együttes produkciója. A bajnokságban egyébként két hetes szünet következik majd, tehát az új edzőknek ennyi idejük lesz a csapat bajnoki felkészítésére.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz