Pintér bajnokcsapatának védőjét igazolhatja le a kis Fradi

A csakfoci.hu információi szerint a Soroksár szívesen látná soraiban Völgyi Dánielt, az ETO NB I-es bajnokcsapatának korábbi védőjét.
Privacsek András 2019. július 30., kedd 16:24
A csakfoci.hu információi szerint a Soroksár szívesen látná soraiban Völgyi Dánielt, az ETO NB I-es bajnokcsapatának korábbi védőjét.
Szerző: Privacsek András 2019. július 30., kedd 16:24

Honlapunk úgy tudja, hogy a Soroksár élénken érdeklődik Völgyi Dániel iránt. Megkerestük a játékost az üggyel kapcsolatban.

- Lipcsei Péter, a Soroksár vezetőedzője szeretné, ha náluk folytatnám – kezdte Völgyi a csakfoci.hu-nak. – Többször egyeztettem már vele, szimpatikus, amit vázolt a csapat jövőjével kapcsolatban. Egy sikerre éhes, ambiciózus edzőt ismertem meg személyében, szívesen dolgoznék a kezei alatt, de egyelőre még nem született egyezség a klubbal. Máshonnan is vannak puhatolózások, rövid időn belül eldőlhet a sorsom.

Völgyi márciusban távozott a Győrtől, azóta folyamatosan edzésben van.

- Fizikálisan teljesen rendben vagyok, Farkas József heti több alkalommal tart egyéni edzést számomra, így a kondíciómmal nincs probléma – zárta a védő.

A 32 éves balhátvéd jelentős NB I-es tapasztalattal rendelkezik, közel 200 élvonalbeli meccs van a lábában, ezeken 19 alkalommal volt eredményes. Megfordult többek között a Vasas, az Újpest, az ETO, a DVSC és a Gyirmót együttesében is. Alapembere volt a 2012/13-as szezonban bajnoki címet nyert, Pintér Attila vezette győri csapatnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz