Fotó: PMFC TV

Lipcsei nagyon kiakadt: "A fiatal gyerekeket agyonrúgják, terrorizálják" - a Fradi-ikon szerint csúnyán belenyúltak a meccsükbe

A Soroksár vezetőedzője szerint a játékvezetők nem segítik megfelelően a fiatal magyar játékosokat, a 17 éves Lisztes Krisztián kiállítását jogtalannak érezte a Pécs elleni NB II-es bajnokin.
Nyikes Zoltán 2022. október 10., hétfő 11:19
Fotó: PMFC TV
A Soroksár vezetőedzője szerint a játékvezetők nem segítik megfelelően a fiatal magyar játékosokat, a 17 éves Lisztes Krisztián kiállítását jogtalannak érezte a Pécs elleni NB II-es bajnokin.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 10., hétfő 11:19

Finoman szólva sem volt elégedett Farkas Tibor játékvezetővel a Soroksár vezetőedzője, Lipcsei Péter a Pécsi MFC elleni idegenbeli NB II-es találkozót követően. A Fradi-ikon a lefújás után arról beszélt, hogy igazságtalanul állították ki a 17 éves játékosát, Lisztes Krisztiánt.

– Gratulálok a csapatomnak, hiszen mindent megtettek annak érdekében, hogy ponttal vagy pontokkal távozzunk, de volt olyan ember, aki ezt nem engedte. Ezt most már muszáj elmondani, és tökmindegy, hogy el fognak tiltani vagy nem, de azt gondolom, csúnyán belenyúltak a mérkőzésbe. Gratulálok ahhoz, hogy ilyen szépen szerepel a Pécs és érjék el a céljukat, de egy ilyen jó csapatot nem muszáj így segíteni – mondta feldúltan Lipcsei.

A szakember hozzátette, az első félidőben egy kapura lövésük volt a hazaiaknak, saját csapata pedig nagyon jól játszott és meg is szerezte a vezetést, a második félidőben viszont az első 20 percre nem jöttek ki jól és át is vette az irányítást a Pécs.

– Kiegyenlítettek, de meg kell néznem ezt a gólt, állítólag les volt. Azt mondják, hogy a magyar futballban segítsük a fiatal játékosokat, akkor segíteni kell, de nem azzal, hogy úgynevezett műesésért megkapja a második sárga lapját és kiállítják. Ez nonszensz, ilyen nincsen. Azt mondják, hogy a magyar fiatalokat próbáljuk segíteni, most Lisztes Krisztiánról beszélek, egy 2005-ös születésű, 17 éves gyerekről. Mi a célja? Hogy próbáljon futballozni, előrefelé merje megcsinálni a dolgokat, na de jön egy úriember egy ilyen kiállítással…

Én még ilyet nem is láttam. Arra kérem az úriembereket, hogy erre figyeljünk, mert ez már a harmadik-negyedik mérkőzésünk, amikor a fiatal gyerekeket agyonrúgják, terrorizálják, és senki nem segíti őket. Ez nem viszi előre a magyar labdarúgást.

Engem el lehet tiltani, el is fognak és akkor ülök öt meccset vagy hat meccset, nem érdekel. Az a lényeg, hogy az én csapatomat próbálom védeni, hogy ne legyen sérülés. Ha majd meglátják a felvételt, biztosan mindenki nevetni fog, ilyen nincs. Először természetesen mindig magunkba nézem a hibát, a 11-es egyértelműen adható volt, de utána 10 emberrel már nagyon nehéz volt játszanunk, feljebb jött a Pécs is és berúgták a második gólt. Az első félidei játékért megdicsértem a csapatot, a másodikban már sokkal nehezebb volt, hiszen nyomoztuk a labdát – zárta Lipcsei.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz