Kisvárda: Újra leteszteltek mindenkit, már eredmények is vannak

A Kisvárda hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapatnál elvégzett legutóbbi koronavírus-tesztek is negatív eredménnyel zárultak.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 7., péntek 17:20
A Kisvárda hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapatnál elvégzett legutóbbi koronavírus-tesztek is negatív eredménnyel zárultak.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 7., péntek 17:20

A Kisvárda hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a pénteken elvégzett koronavírusteszt-eredmények is megerősítették a szerdait: egyetlen további játékosuknál vagy stábtagnál sem mutattak ki új megbetegedést, azaz a pénteki vizsgálatok eredményei is valamennyi esetben negatívak voltak.

Mindez a klub, az értünk aggódó szurkolók és leendő ellenfeleik számára is megnyugvást jelent.

Ezek után végleg elhárult annak az akadálya, hogy szombaton 18 órától Mezőkövesden, a bajnoki főpróba keretében pályára lépjenek.

A klubhonlap hozzáteszi, gondot csupán az jelent, hogy a pozitív teszttel érkező játékosunk közvetlen kontaktjai közül néhányakat (játékost és klubalkalmazottat egyaránt) karanténba helyeztek, de bízunk benne, hogy a két negatív teszttel a járványügyi hatóságoknál elérjük azt, hogy annak időtartamán rövidítsenek. A lényeg azonban az, hogy a kisvárdai klubnál nem beszélhettünk járványhelyzetről.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz