Fotó: kisvardafc.hu

Eldőlt: Lesznek hiányzói, de ki tud állni a Kisvárda a pénteki bajnokin

A második körben ellenőrzött valamennyi játékos negatív koronavírustesztet produkált, így lesz meccs Pakson.
Nyikes Zoltán 2021. október 22., péntek 9:26
Fotó: kisvardafc.hu
A második körben ellenőrzött valamennyi játékos negatív koronavírustesztet produkált, így lesz meccs Pakson.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 22., péntek 9:26

Csütörtök délután honlapunk is megírta, hogy a sorozatos koronavírusos megbetegedések miatt kérdésessé vált, hogy a Kisvárda ki tud-e állni a Paks elleni bajnokira. Révész Attila sportigazgató elmondta, hogy a csapat egy részét csütörtökön újra kellett tesztelni, ennek az eredményeitől függ, hogy kikre számíthatnak.

Péntek reggel újabb fejleményekről számolt be az NB I-es listavezető klubhonlapja: a második körben tesztelt valamennyi játékos negatív eredményt produkált, ami azt jelenti, hogy a pénteken 17.45-kor kezdődő mérkőzésen pályára tud lépni a Kisvárda Pakson.

– Lesznek hiányzóink, hiszen az előzetesen pozitív, vagy kétes eredményt produkáló játékosok eleve otthon maradtak, rájuk újabb tesztelések várnak majd – olvasható még a közleményben.

Olvastad már?
A Fradi ujjászületett magyar játékosa: "Az edzőcsere is nagyban döntött abban, hogy maradjak"
Vécsei Bálint összességében pozitívan értékeli az Albánia és az Anglia elleni vb-selejtezőket, az ott szerzett élményeket fel tudja használni a Fradiban is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz