Eldőlt: Klubrekorder légiós távozik az NB I-ből

Majd három év után elhagyja a Kisvárdát a klub egyik első légiósa, a brazil Sassá, aki a legtöbb élvonalbeli mérkőzést játszotta a csapat színeiben.
Dudás Gábor 2021. május 21., péntek 9:04
Majd három év után elhagyja a Kisvárdát a klub egyik első légiósa, a brazil Sassá, aki a legtöbb élvonalbeli mérkőzést játszotta a csapat színeiben.
Szerző: Dudás Gábor 2021. május 21., péntek 9:04

Távozik Kisvárdáról az NB I-es csapatot legrégebben szolgáló légiós, a brazil Sassá, akivel nem hosszabbítottak szerződést a várdaiak. A 33 éves szélső egyike volt a klub külföldi játékosainak, az NB I-be jutást követően, 2018 nyarán érkezett Kisvárdára az ugyancsak brazil Anderson Pico és Felipe után, és utolsóként ő is távozik a klubtól.

Méghozzá rekorderként, hiszen 83 fellépéssel a legtöbb meccset játszotta eddig kisvárdai színekben az NB I-ben - érdekesség, hogy a le- (31) és becserélések (42) kategóriájában is ő a klubrekorder. A pályán összesen 4306 percet töltött, szerzett 7 gólt és adott 6 gólpasszt.

Kilenc sárga lapot kapott, és a legutóbbi harminc bajnokin pályára lépett, ami aktuálisan ugyancsak a legmagasabb szám.

"Hiányozni fog a széles mosolya, a jó hangulat, amit maga körül bárhol, így az öltözőben is teremtett, és persze a különös gólörömei is'" - írja a klubhonlap, amely egy búcsúvideót is készített a légiósnak:

Olvastad már?
NB I: Kinevezték a Kisvárda új vezetőedzőjét - hivatalos
A Kisvárda hivatalos honlapján jelentette be, hogy a portugál Joao Janeiro lett a csapat új vezetőedzője.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz