Fotó: kisvardafc.hu

A románok feljelentették a Kisvárdát a FIFA-nál az új igazolás miatt - közlemény

A Craiova szerint Dominik Kovacic szerződése még két évig érvényes a klubnál, ezért a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez fordultak.
Nyikes Zoltán 2022. július 2., szombat 9:23
Fotó: kisvardafc.hu
A Craiova szerint Dominik Kovacic szerződése még két évig érvényes a klubnál, ezért a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez fordultak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 2., szombat 9:23

Pénteken megírtuk, hogy a Kisvárda szerződtette a 28 éves horvát védőt, Dominik Kovacicot, aki éppen attól az FC Universitatea Craoivától érkezett, amely ellen hétfőn pályára lép a magyar csapat.

A történet azonban itt még nem ért véget, néhány órával a bejelentés után ugyanis kiadott egy közleményt a román klub, amely azt írja, hogy értesítették a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA)

"a Kisvárda szabálytalan és sportszerűtlen viselkedése miatt."

– Az említett együttes a saját játékosaként mutatta be Dominik Kovacicot, akit 2024. június 30-ig szerződés köt klubunkhoz. A horvát védő az engedélyünk nélkül hagyta el az edzőtábort, megszegve ezzel a 2021 júniusában között szerződését – olvasható a Craiova közleményében.

A Kisvárda a bejelentésnél viszont úgy fogalmazott, hogy Kovacic szerződése az elmúlt hónap utolsó napján lejárt.

Olvastad már?
Kubatov: "A csapatunk alkalmas arra, hogy elkapja a Manchester Cityt is" - a Fradi-elnök a saját hibájáról és a Csercseszov-Zubkov viszonyról
A Ferencváros elnöke elmondta, nekik is tanulsággal járt az, hogy a pályájuk végén lévő Róbert Mak és Marko Marin nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz