Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld

Két hónap után távozhat az NB II-es csapattól a korábbi NB I-es edző

A csakfoci.hu információi szerint könnyen előfordulhat, hogy kilenc bajnoki után megválik Dobos Barna vezetőedzőtől az ETO FC Győr.
Nyikes Zoltán 2021. május 19., szerda 15:18
Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld
A csakfoci.hu információi szerint könnyen előfordulhat, hogy kilenc bajnoki után megválik Dobos Barna vezetőedzőtől az ETO FC Győr.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. május 19., szerda 15:18

Március 22-én, a 29. fordulót követően vált hivatalossá, hogy a másodosztályban szereplő ETO FC Győr vezetőedzői posztján Csató Sándor helyett Dobos Barna folytatja a munkát, akivel 2022. június 30-ig tartó szerződést kötött a klub.

A csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy

nagy valószínűség szerint az 51 éves szakember nem tölti ki ezt az időtartamot, és jó eséllyel a következő idényt már nem Dobos irányításával kezdi meg az ETO.

A korábbi NB I-es tréner kinevezésekor pedig a győri közlemény úgy fogalmazott, hogy "legfontosabb feladata, hogy a 2020/2021-es szezon hátralévő kilenc mérkőzésén felmérje azt, hogy kik azok a játékosok, akikre a következő szezonban is lehet számítani, illetve megtalálja azokat a hiányposztokat, ahova a nyáron célzottan igazolni tudunk."

A hátralévő fordulókban azonban a csapat mérlege nem nézett ki túl jól, kilenc mérkőzés alatt egy győzelem, három döntetlen és öt vereség jött össze Dobos irányításával, így végül a 12. helyen végzett az ETO.

Olvastad már?
Megvan, ki veheti át a Vasas álmait végleg kettétörő edző helyét az NB II-es csapatnál
Úgy tudjuk, hogy Nyíregyházán az utolsó három fordulóra beugró Huszák Géza után nagy valószínűséggel Feczkó Tamás korábbi segítője ülhet le a kispadra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz