Fotó: www.ztefc.hu

A ZTE bajnokát igazolhatja le a másik NB I-es újonc

Az előző szezon végén nem hosszabbította meg a horvát középpályás szerződését a Zalaegerszeg, így a 33 éves játékos most szabadon igazolhatóként kerülhet Kaposvárra.
Nyikes Zoltán 2019. július 15., hétfő 14:03
Fotó: www.ztefc.hu
Az előző szezon végén nem hosszabbította meg a horvát középpályás szerződését a Zalaegerszeg, így a 33 éves játékos most szabadon igazolhatóként kerülhet Kaposvárra.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 15., hétfő 14:03

Hivatalos bejelentést ugyan egyelőre még nem tett a Kaposvári Rákóczi FC,

ám a Transfermarkt adatai szerint már aláírt az NB I-es újonchoz a 33 éves középpályás, Aljosa Vojnovic.

A horvát középpályás az előző idényben a másodosztályú bajnokcsapat Zalaegerszegi TE FC tagja volt, de egy augusztus végi bajnokin keresztszalag-szakadást szenvedett, így hosszabb kihagyásra kényszerült, ezért csupán hét mérkőzésen tudott pályára lépni. A 2018/19-es szezon végén a zalai együttes nem hosszabbított Vojnoviccsal, aki így szabadon igazolható játékosként kerülhetett a somogyiakhoz.

A Transfermarkt szerint a horvát középpályás kétéves szerződést írt alá, azaz 2021 nyaráig érvényes a megállapodása. Vojnovic korábban megfordult hazájában az NK Osijek, az NK Istra, az RNK Split, a Slaven Belupo és a Croatia Sesvete együtteseinél is, légiósként pedig a román Dinamo Bukarestben, az iráni Mes Kermanban, az osztrák FC Kärntenben és a norvég Raufossban játszott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz