Kabát jövőre visszatér Újpestre - hiányposztot tölt majd be

Köszönetet mondott Roderick Duchatelet-nek és Gyarmati Eszternek is, akik visszavárják, de még hagyták focizni.
Dudás Gábor 2017. július 11., kedd 17:38
Köszönetet mondott Roderick Duchatelet-nek és Gyarmati Eszternek is, akik visszavárják, de még hagyták focizni.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 11., kedd 17:38

Kabát Péter 39 évesen is nagy segítségére lehet az ETO-nak, amely a harmadosztályból, bajnokként feljutva várja az új idényt.

A korábbi válogatott játékos egy év múlva azonban már ismét Újpesten folytatja pályafutását, de már aligha játékosként. Közel a negyvenhez sem gondolta azonban úgy, hogy már most be kellene fejezni karrierjét a pályán, a következő szezont még biztosan Győrben tölti majd.

Egy percig sem gondolkoztam azon, hogy tovább focizzak, de ezt mindenképpen meg kellett először beszélnem Újpesten, mert van még két évem a szeretett klubomnál. Nagyon köszönöm a tulajdonos úrnak és Gyarmati Eszter ügyvezetőnek, hiszen mondták, hogy nyugodtan menjek focizni, ameddig akarok. Visszavárnak, jövőre újra csatlakozom az Újpest keretéhez

– nyilatkozta az M4 Sportnak.

A rutinos támadó sportkoordinátorként fog majd dolgozni a Megyeri úton a következő évtől.

- Ez olyasmi, mint a a sportigazgató, csak más a neve, a fiataloktól a felnőtt csapatig egyfajta kapocs leszek a tulajdonos és a vezetőedző között. Járnom kell majd meccsekre, képviselnem az Újpestet, lesznek feladataim. Ezt szeretném csinálni, ez az, ami érdekel.

ETO: 5-6, ÚJPEST: 4-5

Kabát jelenlegi csapatáról, a már NB II-es ETO FC Győrről azt mondta, szeretnének az első öt-hatban végezni a másodosztályban, újoncként, de akkor lennének a legelégedettebbek, ha a feljutásért küzdhetnének. A csatár szerint már most NB I-es körülmények vannak az ETO-nál.

Ami az Újpestet illeti, Kabát szerint a közvetlen élmezőnyben, a legjobb 4-5 csapat között ott lehetnek majd a lilák, de reméli, hogy minél előrébb, mint ahogy azt is, hogy egy "erős Újpest" a kupagyőzelemig is eljuthat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz