Kabát dzsungelreality miatt bontott szerződést az ETO-val - hivatalos

Az Újpest korábbi válogatott labdarúgója ki akarja próbálni magát a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ezért elhagyja az ETO-t. Azért a jövőben is a futball közelében szeretne maradni.
Budai László 2017. november 17., péntek 10:23
Az Újpest korábbi válogatott labdarúgója ki akarja próbálni magát a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ezért elhagyja az ETO-t. Azért a jövőben is a futball közelében szeretne maradni.
Szerző: Budai László 2017. november 17., péntek 10:23

Közös megegyezéssel szerződést bont egymással az ETO és Kabát Péter – jelentette be a győri klub hivatalos honlapján. A játékos a hétvégi, Mosonmagyaróvár elleni hazai bajnokin lép utoljára pályára győri színekben, a szurkolók november 27-től a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality-ben láthatják őt az RTL Klubon.

Kabát Péter a jövőben civil élete építésére szeretne fókuszálni, ennek egyik lépéseként indul az RTL Klubon november 27-én startoló, Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality-ben.  Hogy visszatér-e még a pályára, az a jövő zenéje. Utolsó mérkőzése ETO színekben vasárnap 16:00-kor a Credobus Mosonmagyaróvár ellen lesz, ahol szeretne minél több szurkolótól méltó módon elköszönni.

- Mindenképpen szerettem volna segíteni abban, hogy a csapat az NB III-ból felkerüljön az NB II-be. Nem volt könnyű, de egy olyan klubba kerültem, ahol Bekő Balázs vezetőedző, az egész vezetőség és a csapat együtt volt, így sikerült feljutnunk. Óriási ünnep volt itt Győrben, hogy megnyertük az NB III-at, úgy gondolom, még a grundon sem könnyű bajnokságot nyerni, hiszen csak egy csapat juthatott fel. Nekünk ez sikerült, felemelő érzés volt bajnokcsapat tagja lenni! Ezután következett az NB II-es szereplés, ahol a vezetőség szerencsére ugyanúgy számított rám, meghosszabbítottuk a szerződésemet. Azt azért tudni kell, hogy 40 éves elmúltam az idén, tehát már nem vagyok fiatal a labdarúgásban, mint játékos, és most már kell gondolnom a jövőre is.

Megkeresett az RTL Klub, és egy olyan lehetőséget ajánlott, amit semmiképp sem szerettem volna elszalasztani. Felkértek, hogy vegyek részt a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality-ben, én pedig meg szeretném próbálni, hiszen ilyen műsorban még nem voltam.

Futballjátékosként már nem tudok hosszú távokban gondolkodni, de mindenképpen a fociban szeretnék maradni, ugyanakkor ki akartam próbálni magam ebben a műsorban, elfogadtam a felkérést, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk a vezetőséggel – kommentálta Kabát a döntését az eto.hu-n.

Kabát korábban volt az Újpest, a Debrecen, a Vasas és a Honvéd labdarúgója is, légióskodott Törökországban, Ausztriában és Bulgáriában. A válogatottban 16-szor szerepelt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz