Fotó: honvedfc.hu

Újabb magyar válogatott játékos iránt érdeklődik a DAC - az NB I-ből van kiszemelt

A csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvéd támadóját, Balogh Norbertet szívesen látná a dunaszerdahelyi együttes.
Nyikes Zoltán 2022. január 21., péntek 19:46
Fotó: honvedfc.hu
A csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvéd támadóját, Balogh Norbertet szívesen látná a dunaszerdahelyi együttes.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. január 21., péntek 19:46

Az előző kiírásban karrierje legsikeresebb szezonját futotta a Budapest Honvéd 2-szeres magyar válogatott támadója, Balogh Norbert, aki 10 gólt és négy asszisztot jegyzett az NB I-ben, a most futó szezonban viszont epizódszereplővé vált, mindössze 4 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja és még egyszer sem vette be az ellenfelek kapuját.

Távozásával kapcsolatban már az elmúlt átigazolási szezonban is lehetett olvasni, ám akkor még maradt a kispestieknél, honlapunk pedig ezúttal úgy értesült, hogy ismét lehetősége van klubot váltani a 25 éves támadónak.

csakfoci.hu úgy tudja, hogy Balogh iránt a DAC Dunaszerdahely együttese érdeklődik, az egyeztetések már el is kezdődtek, a labda pedig jelenleg már a játékos térfelén pattog.

Mint ismert, a felvidéki együttesnél nem Balogh lenne az egyedüli magyar válogatott játékos, hiszen Dunaszerdahelyen játszik Kalmár Zsolt és Hahn János, valamint az utánpótlás-válogatott Szendrei Ákos és Veszelinov Dániel is.

Olvastad már?
NB I-es múlttal rendelkező csatárokkal erősítene az ETO
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Makrai Gábor és Ihrig-Farkas Sebestyén a másodosztályú győrieknél folytathatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz