"Szokatlan volt" - látászavarral és hányingerrel is küszködött a magyar válogatott játékos

Orrtörést szenvedett csapata egyik múltheti edzésén Baráth Botond, a Honvéd magyar válogatott hátvédje, azonban ennek ellenére pályára lépett a Fradi ellen. Elmondása szerint a mérkőzés végén rosszul érezte magát, és mostanra már jól érzi magát.
Csakfoci Admin 2020. november 26., csütörtök 19:55
Orrtörést szenvedett csapata egyik múltheti edzésén Baráth Botond, a Honvéd magyar válogatott hátvédje, azonban ennek ellenére pályára lépett a Fradi ellen. Elmondása szerint a mérkőzés végén rosszul érezte magát, és mostanra már jól érzi magát.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 26., csütörtök 19:55

Baráth Botond csapata egyik múltheti edzésén, egy szerencsétlen mozdulat következtében orrtörést szenvedett. A 28 éves játékos a Ferencváros elleni mérkőzésen orrvédő maszkban lépett pályára, azonban viselése nehézséget okozott neki, és le kellett cserélni.

- Múlt héten, az egyik edzésen egymás közti játék volt, amikor egy kidobásnál sajnos rosszul ütköztem és eltört az orrom. Szerencsére jól vagyok, nem ferdült el, nem lett komolyabb probléma, "csak" letört a csont, úgyhogy az orvosi előírás szerint négy hétig kell majd hordanom a maszkot - idézte fel sérüléseinek körülményeit a honvedfc.hu-nak Baráth Botond.

Bevallotta, némi kényelmetlenséget okozott neki az új álarc, és a 85. percben kicsit rosszul érezte magát, ezért Artur Craciun állt be a helyére.

- Szokatlan volt, mivel csak egyszer volt akkor rajtam a maszk, nem volt lehetőségem hozzászokni, éles helyzetben pedig kiderült, hogy egy kicsit szorította a fejemet. A meccs végére annyira nyomta a halántékomat, hogy a látásomat is megzavarta, emiatt egy kicsit rosszul lettem, hányingerem volt. Miután levettem, jobban is lettem, s bár este még volt egy kis rosszullét, ez másnapra teljesen elmúlt. Hétfőn azután visszamentem vele, kitágították és ezzel jobb is lett - árulta el Baráth a kényszerű csere okát.

A védő hozzátette: továbbra sem állítja, hogy komfortos lenne számára a viselet, hiszen nem természetes ilyen kiegészítővel futballozni, de úgy érzi, túl lehet rajta lendülni, s csak megszokás kérdésének tartja, hogy a folytatásban ne befolyásolja a teljesítményét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz