Sannino a jövőjéről: "Maradok egyedül, vagy visszatérek Olaszországba"

A Budapest Honvéd vezetőedzője, Giuseppe Sannino az ANSA olasz hírügynökségnek elmondta, megérti a magyar szövetség döntését, azonban azt még nem tudja, hogy marad-e Magyarországon.
Csakfoci Admin 2020. március 17., kedd 9:37
A Budapest Honvéd vezetőedzője, Giuseppe Sannino az ANSA olasz hírügynökségnek elmondta, megérti a magyar szövetség döntését, azonban azt még nem tudja, hogy marad-e Magyarországon.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 17., kedd 9:37

A koronavírus-járvány miatt szombaton zárt kapuk mögött rendezték meg az NB I 25. fordulóját. Hétfőn az MLSZ elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig.

- A felfüggesztés határozatlan ideig szól, múlt szombaton az utolsó mérkőzésünket játszottunk, vereséget szenvedtünk, míg március 11-én, szerdán a Magyar Kupában az elődöntőért játszottunk. Átgondolom a dolgokat, mielőtt arról döntenék, hogy itt maradok egyedül, vagy visszatérek Olaszországba - kezdte az ANSA hírügynökségnek Giuseppe Sannino.

A Honvéd vezetőedzője éppen a Paks elleni győztes kupameccsen tért vissza a kispadra, miután a klub 14 napos karantént rendelt el neki azután, hogy kapcsolatba kerülhetett a koronavírus miatt lezárt olasz területeken élőkkel.

- Két hétig házi karanténban voltam, (budapesti otthonában - a szerk.), egyedül töltöttem a napjaimat, majd a végén megvizsgáltak, és negatív volt a tesztem. Most is vannak korlátozások, de a legofontosabb az egészség - tette hozzá.

Felfüggesztették az edzéseket

A Budapest Honvéd hétfőn a hivatalos oldalán jelezte, hogy határozatlan ideig nem kell edzésre jelentkezniük a játékosoknak.

"Kérünk mindenkit, hogy a szükséges felszereléseket pakolja ki az öltözőből, vigye magával, mivel a folytatásban otthon, a szakmai stábtól kapott edzésterv alapján készültök tovább, az összepakolást követően pedig el kell hagynunk az öltözőt és egy ideig nem is térhetünk vissza." - mondta a klubhonlapnak Németh Tamara.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz