Sajtóhír: Kikosarazhatja a Honvédot az olasz kiszemelt – ez állhat a háttérben

Továbbra is Olaszországban folytathatja pályafutását a Honvéd fiatal kiszemeltje. Luca Fiordilino nagy valószínűséggel nem lesz a kispestiek játékosa, akit három olasz klub is szeretne a soraiban tudni.
Csakfoci Admin 2019. július 1., hétfő 14:11
Továbbra is Olaszországban folytathatja pályafutását a Honvéd fiatal kiszemeltje. Luca Fiordilino nagy valószínűséggel nem lesz a kispestiek játékosa, akit három olasz klub is szeretne a soraiban tudni.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 1., hétfő 14:11

Rövid idő leforgása alatt elveszítheti a legnagyobb értékeit az előző szezonban az olasz másodosztályban a feljutásért küzdő Palermo. A csapat sorsa május közepén eldőlt, hiszen a klubot osztályozó helyett harmadosztályba száműzték pénzügyi szabálytalanságok miatt.

Olasz sajtóhírek szerint a szicíliai klub hamarosan búcsút vehet a játékosok jelentős részétől, valamint Pasquale Marino vezetőedzőtől, akinek 2021 nyaráig érvényes szerződése van – számolt be a mediagol.it a Giornale di Sicilia című hírlapra hivatkozva.

A mediagol.it megemlíti, hogy a Honvéd érdeklődött a Palermo 22 éves védekező középpályásként, középső középpályásként bevethető Luca Fiordilino iránt, ám a fiatal labdarúgó vélhetően nem távozik Olaszországból.

"A középpályást valóban keresték a Budapest Honvédtól, akik két héttel korábban kezdik meg a szezont az Európa Liga-selejtezői miatt. Azonban a játékos Olaszországban folytatja pályafutását. Kapcsolatban áll a Pisával és a Pescarával, ahol felmérésen vett részt, nem megfeledkezve a Cosenzáról, amely szabadon igazolhatóként örömmel venné a futballista esetleges visszatérését, ahol már játszott a 2015/2016-os kiírásban kölcsönben."

Fiordilino a Palermo ificsapatában kezdte pályafutását, majd a korosztályos ranglétrákat végigjárva a 2015/2016-os idényben a Cosenzához került kölcsönbe. Egy évvel később a Lecce színeiben szintén kölcsönben játszott, majd a 2018/2019-es kiírásban a Palermóban 28 tétmeccsen lépett pályára az olasz másodvonalban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz