NB I: Pisont korábbi csapatából erősíthet a Honvéd - sajtóhír

Izraeli sajtóhírek szerint Nir Bardea, az Ashdod 25 éves középső védője hamarosan a Honvéd játékos lehet.
Privacsek András 2021. január 17., vasárnap 13:08
Izraeli sajtóhírek szerint Nir Bardea, az Ashdod 25 éves középső védője hamarosan a Honvéd játékos lehet.
Szerző: Privacsek András 2021. január 17., vasárnap 13:08

Az izraeli one.co.il számolt be róla, hogy Nir Bardea a Honvéd futballistája lesz. A lap azt is tudni véli, hogy a kispestiek 125 ezer eurót fizetnek a labdarúgó játékjogáért.

A 25. születésnapját hamarosan ünneplő izraeli-román kettős állampolgárságú középső védő 2015 óta tagja az Ashdodnak, ez alatt 99 mérkőzésen lépett pályára és 5 gólt szerzett. Az idei szezonban viszont mindössze hat alkalommal kapott lehetőséget az izraeli bajnokság 3. helyén álló együttesben.

A honlap megemlíti, hogy a Honvéd vezetőedzője az a Pisont István, aki eredményes éveket töltött Izraelben és 2002-ben futballozott az Ashdodban is. Emellett arról is írnak az izraeliek, hogy az Ashdod már hivatalosan is elbúcsúzott a játékostól és sok sikert kívántak neki a Honvédnál.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz