NB I: Horváth Ferenc rendhagyó nyilatkozatot tett a sorsdöntő bajnoki előtt, Budafokon újra kellett építeni a játékosokat - ezt várják az edzők

A Budafok - Honvéd mérkőzéssel zárul az NB I 32. fordulója. Amennyiben a kispestiek nyernek, már biztosan bennmaradnak, míg a budafokiak mellett a Diósgyőr kiesik.
Privacsek András 2021. május 2., vasárnap 12:36
A Budafok - Honvéd mérkőzéssel zárul az NB I 32. fordulója. Amennyiben a kispestiek nyernek, már biztosan bennmaradnak, míg a budafokiak mellett a Diósgyőr kiesik.
Szerző: Privacsek András 2021. május 2., vasárnap 12:36

Budafok – Honvéd, 17:00

Pacsi Bálint (Budafok): - Lelkileg nagyon mélyen voltunk a hét elején. A szakmai stáb tagjaival minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy lépésről lépésre újraépítsük a játékosokat és a csapatot. Látom a srácokon, hogy nagyon szeretnének bizonyítani, átérzik a helyzet jelentőségét és ki akarják köszörülni a becsületükön esett csorbát. Alaposan felkészülünk a Budapest Honvéd játékából, külön hangsúlyt fektetve a pontrúgásokra, mert ebben kimondottan erősek a kispestiek. Ellenfelünk a bennmaradásért küzd és jelentős nyomás nehezedik rá, mi azonban csak a saját feladatunkra koncentrálunk. Nagy öröm, hogy a szurkolóink velünk lesznek, az egész csapat várta már ezt a pillanatot. Az utolsó hazai mérkőzésünkön szeretnénk szépen búcsúzni az idénytől.  (budafokimte.hu)

Olvastad már?
Interjú: „Ha folyamatosan azt mondják, hogy hülye vagy, egy idő után elhiszed” - Csizmadia edzőként is átélte a 6-0-s Újpest - Fradit
Már a szezon előtt szinte mindenki biztos kiesőnek tartotta a Budafokot. Csizmadia Csabának ezért nem csak edzőként, hanem pszichológusként is helyt kellett állnia. A fiatal szakvezetővel a bajnokság elején több csapatot is meglepett az újonc és szinte az utolsó pillanatig versenyben volt a bennmaradásért. Ahogy ő fogalmaz, padlógázzal mentek egyessel és a végén eldurrant a motor. A Paks elleni 9-2-es vereség után távozó edző biztos benne, hogy több játékosa is marad az NB I-ben és ő maga is szívesen dolgozna az élvonalban. Interjú.
Elolvasom

Horváth Ferenc (Honvéd): - Ebben a helyzetben már nincs szükség szavakra, beszéljenek helyettünk a tettek! (honvedfc.hu)

Címkék: #NB I #Honvéd #Budafok
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz