Moniz a kispestiekről: "Az előző meccsen is elfogytak a 60. perc után", a Honvéd edzője: "Ha ezen az úton haladunk tovább, jönni fognak a sikerek" - NB I-es értékelések

Így látta az NB I új kiírásának nyitómeccsét a Budapest Honvéd és a ZTE FC vezetőedzője - értékelések.
Nyikes Zoltán 2022. július 30., szombat 11:36
Így látta az NB I új kiírásának nyitómeccsét a Budapest Honvéd és a ZTE FC vezetőedzője - értékelések.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 30., szombat 11:36

Budapest Honvéd–ZTE FC 0-1

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Tam Courts (Honvéd): – Az első félidőben, miután sikerült egy picit megnyugodnunk, mindenképpen veszélyesen tudtunk játszani, voltak nagyon veszélyes kontratámadásaink és helyzeteket dolgoztunk ki. Sőt, azt gondolom, hogy a mérkőzésnek a legkomolyabb helyzetei is a mi részünkről voltak. A játékosok szempontjából csalódott vagyok, de ha ezen az úton tudunk tovább haladni, akkor jönni fognak a sikerek. Jól működött a három belső védős rendszer, jó volt a kémia a srácok között. Ott volt az a szerencsétlen helyzet nem sokkal a második félidő kezdete után, amiből gólt kaptunk, de ettől függetlenül jól védekeztünk. Nenad Lukic két hetet kihagyott a felkészülésből egy izomsérülés miatt, ezért szeretnénk mindenképpen óvatosan bánni a játékperceivel, de jól mozgott, voltak lehetőségei, köztük egy nagyon komoly, amit sajnos nem sikerült kihasználni, ezt bánni fogja. Ha felépül, nagy értéke lesz a csapatnak. (M4 Sport)

Ricardo Moniz (ZTE): – Nagyon fiatal a csapat, ez egy sikerélmény nekik egy nagyon nehéz felkészülési időszakot követően. Edzőként nagyon sokszor a hiten múlik a csapat munkája és az edző élete is, ugyanez volt a Milan ellen és most is. A ferencvárosi időszakomból is emlékszem, milyen nehéz megverni a Honvédot. Felkészültünk az előző, Győr elleni edzőmeccsükből, ott is a 60. perc után elfogytak, rengeteg fegyverünk van a kispadon. Diego Santos sajnos nem tudott csatlakozni a csapathoz, de rengeteg játékosunk van, aki hozzá tud tenni a mérkőzéshez. A Zalaegerszeg egy keményen dolgozó klub, meg kell dolgoznunk a sikerért, sajnos nincsenek olyan pénzügyi lehetőségeink, mint a nagyobb kluboknak – mondta a holland tréner, aki a második fordulóban korábbi csapata, a Ferencváros ellen fog meccselni. – Ki kell zárni az érzelmeket, természetesen soha nem fogom elfelejteni a Ferencvárosnál töltött időszakot. Mi még azonban nem vagyunk készen, a Fradi pedig igen. (M4 Sport)

Olvastad már?
Dzsudzsák ígéretet kapott: Októberben pályára léphet a magyar válogatottban
A Debreceni VSC csapatkapitánya lehet a rekorder 109 mérkőzéssel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz