Közleményt adott ki a Honvéd a stadionról és az utánpótlásról

A kispesti klub költözik a nyáron, de az időpont még pontosan nem ismert. Egy fontos mérföldkövet követően indulhat a Bozsik-stadion átépítése, amely alatt a Hidegkuti Nándor Stadionban játszanak majd a piros-feketék.
Dudás Gábor 2018. május 29., kedd 20:37
A kispesti klub költözik a nyáron, de az időpont még pontosan nem ismert. Egy fontos mérföldkövet követően indulhat a Bozsik-stadion átépítése, amely alatt a Hidegkuti Nándor Stadionban játszanak majd a piros-feketék.
Szerző: Dudás Gábor 2018. május 29., kedd 20:37

A honvedfc.hu oldalán megjelent keddi közlemény:

"Tisztelt Szurkolók!

Az elmúlt napokban több kérdést kaptunk utánpótlás központunkról, a stadionról, és általában a költözésünk témakörében. Most ezekre a kérdésekre reagálunk.

1.) A 2018/2019-es szezonra a bérleteket az MTK stadionba árusítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva egy-egy mérkőzést még a Bozsik Stadionban kellene játszanunk, erre is fel vagyunk készülve, és ezt megfelelő módon rendezni fogjuk bérleteseinkkel.

2.) Az utánpótlásközpont átadásának határideje 2018. június 30. A tapasztalat azt mondatja velünk, hogy ilyen nagy projektek esetében előfordulhat, hogy az átadás időpontja valamilyen rajtunk kívülálló ok miatt csúszik. Elképzelhető, hogy június helyett csak július végén adják át az utánpótlásközpontot. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a szezon első mérkőzését, vagy, ha bejutunk az Európa Ligába, akkor az első hazai selejtező mérkőzést, még a Bozsik Stadionban játsszuk. Júniusban már sokkal okosabbak leszünk.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom

3.) Akárhogy történnek a dolgok, fogunk egy búcsúmérkőzést rendezni a Bozsik Stadionban. Erről megfelelő időben értesíteni fogjuk szurkolóinkat.

4.) Kérjük minden látogatónk türelmét, és ígérjük, hogy tájékoztatni fogunk mindenkit, ahogy a dolgok történnek. Változatlanul úgy gondoljuk, hogy minden tekintetben a honvedfc.hu az egyetlen hiteles forrás csapatunk ügyeit illetően. Kérjük, hogy továbbra is honlapunkat használják tájékozódás céljából.

Budapest Honvéd FC"

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz